fbpx

Vælg side

RAD Film interview: “Ingen dansk skifilm i år”

RAD Film interview: “Ingen dansk skifilm i år”

Film interview med manden bag RAD Film, Nikolaj Jungersen. I år kommer der for første gang i mange år ikke en ny dansk skifilm, ærgerligt eller er der noget mere interessant i sigte? Se med her.

Du kan allerede godt glæde dig til på onsdag, her præsenterer RAD Film første forsmag på deres nyeste projekt. Her har Nikolaj Jungersen fulgt Rasmus DJ i kampen om at komme tilbage på ski efter sin korsbåndsskade. 

{Vimeo}51360320{/Vimeo}

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...