fbpx

Vælg side

Gratis skifilm i hele december: Vol #3

Gratis skifilm i hele december: Vol #3

Vi er i julehumør her på Skiers! Så vi giver dig forskud på juleglæderne og forkæler dig med én gratis skifilm hver dag op til jul. Du kan glæde dig til de bedste gratis skiflicks fra 2016 hver dag her på siden, som vi håber kan dulme utålmodigheden op til jul en lille smule.

Så, stay tuned og bliv stoked på sæsonen!


Vol #3: Blank Collective: “Canvas”

Tredje film op til jul er “Canvas” fra ski kollektivet, Blank Collective. De er en række amerikanske skiers, der er gået sammen om, at producere lækre billeder og film produceret af de riders, der er med i filmene. 

Hvis navne som Alexi Godbout, Vinni Ca$h (Vincent Gagnier. red), JF Houle og Alex Beaulieu-Marchand ikke får en klokke til at ringe, skal du bare se denne her film, for at forstå hvorfor de alle er legender på ski. Whistler’s backcountry er legepladsen i store dele af filmen, og hvis man husker hvor meget sne der faldt sidste år i de regioner, ved man at blower pow shots er i vente. Filmen er produceret af skierne selv og derfor har den ikke fået for lidt! Der bliver edderrådme kørt nogle store linier i dagens film!

{vimeo}191041669{/vimeo}

Glæd dig til imorgen, samme tid, samme sted, hvor næste film ligger klar til dig!

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...