fbpx

Vælg side

Skiers.dk’s Markedsplads – anvendelsesguide 2015/2016

Skiers.dk’s Markedsplads – anvendelsesguide 2015/2016

Vil du af med dit brugte ski- eller snowboardudstyr? Har du købt nyt skitøj til den kommende sæson og skal af med det gamle? Skal dit gamle GoPro tjene et formål hos en anden? Eller er du interesseret i at købe brugt til en billigere pris? Så frygt ej! Skiers.dk’s Markedsplads giver dig muligheden for at købe og sælge det gamle guld.

Anvendelsesguide – sådan sælger du dit gamle guld (det tager kun fem minutter!). 

1      Opret dig som bruger på Skiers.dk: Klik “Login” og vælg “Har du ingen konto” – udfyld felterne, og der kommer en mail med et aktiveringslink. Aktiver din bruger via linket på din mail. à Du er nu oprettet som bruger på skiers.dk

2      Log ind med din nye bruger: Klik på ”Login” og udfyld felterne ”brugernavn” og ”adgangskode”, klik derefter på ”Log på”

3      Gå ind på markedspladsen og opret en annonce: Klik på overskriften ”Markedsplads” (ved siden af ”Forhandlere”) og klik derefter på ”Opret annonce”.

4      Ny annonce: Giv din annonce en titel. Vælg kategori. Vælg stand. Vælg type. Skriv din adresse og postnummer. Vælg hvornår annoncen skal udløbe (max 180 dage). Giv en beskrivelse. Angiv kontaktoplysninger. Sæt en pris. Og til sidst skal du indsætte et billede af din valgte vare.

Herefter klikker du på ”Gem” og din annonce er nu gemt på markedspladsen.


 Har du ikke læst om sæsonen bedste ski? Gør det her: 

Artikel: Sæsonens 17 bedste All-Mountain ski

Artikel: Sæsonens 19 bedste Powder ski

 

 

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...