fbpx

Vælg side

Oakley Flight Deck XM goggles med Prizm linser

Oakley Flight Deck XM goggles med Prizm linser

Det tog Oakley 15 års udvikling at skabe de revolutionerende Oakley Prizm linser. Skiers.dk har testet de goggles, som sidste år tog flere professionelle samt amatører med storm. De populære linser har gjort, at man ikke behøver 2 par goggles, som tidligere hvor man skulle have et par til godt vejr og et par til dårligt vejr.

Skiers.dk har fået lov til at teste de helt nye Oakley Flight Deck XMPrizm Sapphire Iridium.

Flight Deck XM

De nye Flight Deck XM goggles giver et bredt udsyn til personer med et medium størrelse ansigt. Oakley har udvidet deres populære Flight Deck model til en mindre model nemlig ”Flight Deck XM”. Selve modellen er inspireret af piloters visirhjelme, dog uden på nogen måde at ligne de grimme hjelme med visir fastgjort;-)

OAkley Goggles 2016 2

Brillen er lavet med en low-profile frame, der gør at man får et rigtig stort synsfelt, samt en dugfri goggle, der passer perfekt på skihjelme. Samtidig har modellem en tre-lags polstring, så man ikke kommer til at fryse på kolde dage.

Flight Deck XM fås med forskellige Prizm linser, hvilke er 100 % UV-beskyttende. Har man brug for et par goggles til et større ansigt, så skal man vælge storebroderen Flight Deck som fås med de samme linser.

Oakley Prizm linse

Oakley er kommet med en af denne sæsons største nyheder inden for linser til goggles, nemlig Oakley Flight Deck XMPrizm Sapphire Iridium . Her er der 5 forskellige modeller af Oakley Prizm linserne, vi har testet en af dem – Prizm Sapphire Iridium.

Prizm Sapphire Iridium linserne er Oakleys go-to-google, hvis du ønsker noget, som der kan bruges under alle forhold. En af de mest alsidige linser på markedet, som virker fint i både sol, overskyet vejr samt snestorm og fladt lys.

Med Prizm linserne kan du altså nøjes med at have et par goggles, som fungerer lige meget hvordan vejret er. Prizm Sapphire Iridium kan det hele, så du sparer både penge, og slipper for at have et ekstra par goggles med i tasken.

Oakley Prizm Snow Technology

 

 

Hvorfor skal man vælge Oakley Flight Deck XM Prizm?

Med denne nye Prizm teknologi, vil du aldrig se sneen på samme måde igen. Linserne gør at synligheden af sneens konturer, små bump, huller og andre udfordringer bliver mere synlige, kontra andre linser i tilsvarende goggles. Det menneskelige øje er super følsomt over for detaljer i bestemte farver, hvilket gør at man oftest ikke kan se konturen i det hvide sne.

Med Prizm linser øges de følsomme farver, så dine øjne kan adskille de forskellige omrids, og derfor kan du bedre se ujævnheder på pisterne og i offpisten. Linserne arbejder med en bredere vifte af lysforhold end traditionelle linser.

Vil du investere i ET par skigoggles, så er det Oakley Flight Deck XMPrizm du skal købe!

Se mere: www.oakley.com

OAkley Goggles 2016

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...