fbpx

Vælg side

JBL Pulse 3: Højtaler i sneen med lysshow

JBL Pulse 3: Højtaler i sneen med lysshow

Skal du have piftet skiferies picnic, afterski eller disco med børnene op med levende lysshow og lækker lyd, så er JBL Pulse 3 højtalere et HELT oplagt valg.

JBL Pulse 3 beskrives bedst som en bluetooth mini boomblaster-højtaler kombineret med et kraftigt lysshow. Det betyder, at Pulse 3 er opdelt i to sektioner; LED-lyset ligger i den øverste del af højttaleren, mens de tre drivere og ‘dual passive’ højtalere ligger i bunden, hvor de skaber en utrolig flot lyd.  

Pulse 3 har arvet det farverige LED-lysshow fra forgængeren, Pulse 2, men er nu konstrueret i et vandtæt IPx7-certificeret design, så den rent faktisk er så vandtæt, at man kan tage den med en tur i swimming poolen eller ude i sneen. Med disse opgraderingerne er vægten og dimensionerne røget i vejret til henholdsvis 960 gram og 22,4 x 9,1 cm.

JBL Pulse 3 Lifestyle billede

Musik-delen er som man kender den, man tilkobler telefonen, computer eller andet via bluetooth, og wupti så kan der spilles musik. Her kan man forbinde op til tre smartphones eller tablets trådløst til højttaleren på samme tid, så man kan skiftes til at afspille musik på højtaleren, hvilket både kan være godt og skidt. Samtidig kan man sammenkoble helt op til 100 højtalere via app´en. Bestemt nogle features, der øger fleksibiliteten, når der skal holdes fest.

JBL Pulse 3 giver brugere muligheden for at lave deres eget LED-lysshow, som er tilpasset helt efter egen smag. App´en JBL Connect gør det super nemt at betjene både højtaler og lysshow, så det er nemt at skifte fra afslappende lejrsbålslys til rave tema, og man kan også lave sit eget lysshow ganske nemt og enkelt og med selvvalgte farver. Ønsker man ikke lys med kun lyd, så er det nemt at slå fra med blot et tryk på “lys-knappen”. 

JBL PULSE3 App

Batteritiden i JBL Pulse 3 er 12 timer, men alt efter hvor højt du spiller og om lysshowet er tændt, så reduceres en batteri ned til 8 timers festmusik, hvilket dog stadig er imponerende for en transportable og trådløs højtaler.   

Vi har brugt både JBL Pulse 3 sneen, hjemme til disco med børnene og den har også været med i poolen. Alt har den klaret til topkarakter, og både børn og voksne elsker transportabelt lysshow kombineret med utrolig god lyd. 

JBL PULSE3 Pool

Pulse 3 er trådløs, holdbar og vandtæt og tager lydoplevelsen til et nyt niveau inden for transportable højtalere med kraftig lyd og et spændende, fuldt justerbart lysshow, der indbyder til fest i sneen, stranden, ved svømmepoolen eller i regnvejr.

JBL Pulse 3 er tilgængelig i farverne hvid og sort

Pris: 1.999 kroner

www.jbl.dk

JBL PULSE3 Sne

 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...