fbpx

Vælg side

JBL Clip leverer god lyd på pisten!

JBL Clip leverer god lyd på pisten!

Clip er for dig, der gerne vil sprede stemning på pisten, og er nærmest en nødvendighed til din næste skitur. Skiers har testet JBL Clip 2 – en lille smart højtaler, der kan tages med overalt. Vi er ret imponerede.

________________________________________________________________________________________________________

JBL Clip 2 er en lille lækker og virkelig praktisk højtaler. Vi hos Skiers testede selv højtaleren på den klassiske vinterferieskitur, og i en uge, hvor vejrguderne virkelig var med os, nød vi stor glæde af at have den lille Clip med på tur. Inden din næste skitur vil vi påstå, at en JBL Clip er et stykke gear, du bør investere i. Dine skikammerater vil elske dig for det.

Højtaleren har en praktisk størrelse, så du kan have den med dig overalt. Den er udstyret med en karabinhage, så du kan hægte den fast lige hvor du vil, så du er sikker på ikke at miste den, når du styrter af sted ud over pisterne. Hvilken bedre måde at starte morgenen på end med skiene på, klar til at ramme de nypreparerede pister eller powderen i off-pisten, og en højtaler der brager derudaf med det sprødeste mix. Den optager ikke meget plads i rygsækken, og da vi hos Skiers testede højtaleren, havde vi den endda liggende i jakkelommen uden problemer. Højtalerens kompakthed og robusthed gør, at man ikke behøver være nervøs for, at den tager skade ved mindre fald eller stød. Samtidig er den også vandtæt, så hvis du har den hængende i karabinhagen, og uheldet skulle være ude, sker der ikke noget ved en smule nærkontakt med sneen. Det kan jo ske for os alle 😉 (Vi indrømmer, at vi også selv testede vandtætheden og modstandsdygtigheden over for kontakt med sneen. Den holder! Man må jo ofre sig når man tester gear…)

Clip med karabinhage

Der er uendelige situationer på en skitur, hvor et godt stykke musik er på sin plads. Om det er et stærkt beat, hvor rytmerne passer de skarpe sving, du skærer på pisten eller bløde toner til fredelighed og idyl i off-pisten. Måske er det en stemningsskaber, mens du venter i liftkøen, sidder i stoleliften med solen i ansigtet, eller når tiden skal slås ihjel i den lange træklift. Musik til pausen eller musik til den spontane for- eller efterfest. Ja, der er nærmest ikke én situation, hvor vi ikke synes at en højtaler er en god idé.

Designet på JBLs Clip 2 er lækkert og enkelt, og de nødvendige funktioner er integreret, uden forstyrrelse af de bløde linjer og simple udtryk. Du finder volumenknapper, tænd-sluk knap samt bluetooth funktion rundt i den bløde ring omkring højtaleren. Der er også integreret et jackstik, der kan sættes direkte i din smartphone, tablet og lignende, hvis du ikke vil afspille via bluetooth funktionen. Samtidig medfølger en oplader til usb-port, så højtaleren kan oplades enten direkte i din computer eller i din Apple smartphone- eller tabletoplader. Under vores test oplevede vi til stor glæde, at højtaleren holder strøm i utroligt lang tid. Producenten lover op til 8 timers spilletid, og vi skriver gerne under på, at højtaleren lever op til forventningerne. Under en hel uge opladede vi ikke højtaleren én eneste gang, og vi gjorde ellers stor brug af musikafspilningen i mange forskellige situationer, som det nok kan forstås.

Den eneste finger vi kan sætte på højtaleren er lydniveauet. Hvis man køber en Clip højtaler, skal størrelsen selvfølgelig tages i betragtning, og det må ikke forventes, at så lille en højtaler kan spille hele pisten op til festligheder. Lyden er af rigtig god kvalitet, men når du står derudaf i høj fart, er musikken mest til egen fornøjelse, og andre vil ikke få særlig stor glæde af dine fede spillelister. Derimod i pausen, i liften eller i lejligheden er lydniveauet helt perfekt, og her garanterer vi, at højtaleren er leveringsdygtig.

Størrelsen taget i betragtning mener vi, at Clip leverer lyd og kvalitet ud over alle forventninger. Dens design, kompakthed og smarte funktioner gør den super anvendelig, og den kan helt sikkert blive fast inventar når vi pakker tasken til skitur (eller andre ture) i fremtiden.

 

Højtaleren fås i en række fede farver – du kan måske matche farven til resten af dit udstyr?

JBL CLIP2 GR

 

Du kan læse mere om Clip 2 eller en af de andre smarte højtalere fra JBL på JBLs egen hjemmeside. Her kan du også bestille højtaleren, og få den leveret direkte til din adresse.

Pris: 499,- inkl. forsendelse.

JBL Clip2 Grey

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...