fbpx

Vælg side

Gratis skifilm i hele december: Vol #4

Gratis skifilm i hele december: Vol #4

Vi er i julehumør her på Skiers! Så vi giver dig forskud på juleglæderne og forkæler dig med én gratis skifilm hver dag op til jul. Du kan glæde dig til de bedste gratis skiflicks fra 2016 hver dag her på siden, som vi håber kan dulme utålmodigheden op til jul en lille smule.

Så, stay tuned og bliv stoked på sæsonen!


Vol #4: Inspired Media: “Be Inspired”

Fordi det er mandag, forkæler vi jer ekstra meget med denne fjerde film fra Inspired Media. “Be Inspired” er i vores- og næsten resten af skibranchens øjne, årets bedste skifilm. Omend ikke den mest progressive film nogensinde. 

Vi er helt oppe og køre over niveauet i dagens film. Det klassiske B&E hold er tilbage med deres bedste film hidtil. Henrik Harlaut, Phil Casabon og deres venner viser dig hvoran park, urban og backcountry booters skal skæres med den mest stilede klinge du kan forestille dig. Der er ikke et eneste trick i denne her film, der ikke får dig til at sidde med åben mund og glane. Og vi kan garantere for, at du kommer til at se den igen, for at tro dine egne øjne. Men vi vil lade filmen tale for sig selv…

{youtube}Fp8Rrq31b6Q{/youtube}

Glæd dig til imorgen, samme tid, samme sted, hvor næste film ligger klar til dig!

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...