fbpx

Vælg side

Gear of the Year 14/15 – Parken

Gear of the Year 14/15 – Parken

Skiers.dk har kigget det danske skimarked i sømmene og udvalgt det, som vi mener er park-sæsonens fedeste gear.

Jakke

anomie 2l jacket stealth

SAGA OUTWEAR ANOMIE 2L STEALTH

SAGA Outwear har vundet mere og mere terræn på det danske online marked de seneste år, og med god grund. SAGA yder et lækkert design samt en høj kvalitet, uden prisen bliver tårnhøj. ANOMIE 2L serien er baggy og stilet på én og samme tid, og er helt sikkert et god bud på, hvordan du kommer til at styre parken i den kommende skisæson.

Pris: 1.850,00 kr.
Forhandler: www.Jiblab.dk

Bukser

armada entry gore tex 2l pant

ARMADA ENTRY GORE-TEX 2L PANT BLACK

Armada har igen i år en gennemført vinterkollektion og kvaliteten må siges at være helt i top. Med disse klassiske sorte skibukser, Entry gore-tex 2L, holder du helt sikkert hele sæsonen i parken. Skibuksen er solid og giver dig en komplet bevægelsesfrihed – perfekt til kickers og downrails når temperaturen er lav.

Pris: 2.499,00 kr.
Forhandler: www.Blacksnow.dk

Hoodie

Planks

PLANKS CLOTHING ’THE BOX’ ARMY GREEN

Med sloganet ”Drop Cliffs Not Bombs” og ”No Friends On a Powder Day” trådte Planks Clothing ind i på den danske freeskier scene i 2012. Planks leverer god stil og høj kvalitet til en overkommelig pris. Denne hoodie er skræddersyet til en solskinsdag i parken.

Pris: 600,00 kr.
Forhandler: www.Jiblab.dk

Hjelm

Salomon brigade

SALOMON BRIGADE HELMET

Salomons Park og Pipe kollektion fokuserer på attitude og stil. Hjelmen her er skarpt designet til at passe på hovedet, når skiene forlader sneen. Brigade hjelmen er hue-venlig og har god ventilation. Fås i flere varianter.

Pris: 700,00 kr. 
Forhandler: www.salomon.com/dk

Brille

oakley crowbar jet black prizm jade iridium

OAKLEY CROWBAR JET BLACK / PRIZM JADE & DARK GREY

Oakleys nye Oakley Crowbar Jet Balck er en seriøs brille af højeste kvalitet. Ved køb af modellen følger også Oakleys nye Prizm linse, som giver bedre performance i et bredere spektre af lysforhold. Denne brille giver dig det mest optimale udsyn i alt slags vejr.

Pris: 1.589,00 kr.
Forhandler: www.Blacksnow.dk

Rygskjold

sweet protection grinder back protector

SWEET PROTECTION GRINDER BACK PROTECTOR GLOSS WHITE

Sweet Protection Grinder Back Protector er vurderet som et af de bedste rygskjold på markedet. Rygskjoldet er godkendt til motorcykler og absorberer via sine carbon fibre slaget ved fald/styrt, og fordeler trykket over hele overfladen. Rygskjoldet giver dig optimal beskyttelse i parken og sørger for at du er klædt sikkert på hele skisæsonen.

Pris: 1.799,00 kr. 
Forhandler: www.Blacksnow.dk 

Ski

Armada al dente

ARMADA AL DENTE 2014/2015

Henrik Harlauts Al Dente Pro Model er en af de bedste parkski i år. Skien er en bred ski, med en blød fleksibilitet, der gør den legende let og sjov at køre på. Al Dente er desuden designet med det sprit nye 2.2 mm Edge Impact, som fjerner overflødig vægt uden at gå på kompromis med holdbarheden. Skien er klart et park-run værd.

Pris: 4.499,00 kr (uden bindinger)
Forhandler: www.Surf-ski.dk

Skistøvle

Salomon ghost FS 90

SALOMON GHOST FS 90 2014/2015

Salomon Ghost FS 90 udspringer fra SPK serien og er en freestyle støvle kombineret med raceteknologier. Støvlen er konstrueret med maximal støddæmpning og polstring af tæerne, som giver dig en behagelig landing i parken.

Pris: 2.599,00 kr.
Forhandler: www.Surf-ski.dk

Hue

TGSiO Hip Beanie Petrol front 1024x1024

THANK GOD SUMMER IS OVER BEANIE PRETROL BLUE

TGSiO beaniens hyldest til vintersæsonen er et must-have for alle danske parkrotter. Huen besidder et lille frækt TGSiO logo og er designet så den kan foldes. Huen er en sikker vinder under juletræet. 

Pris: 180,00 kr. 
Forhandler: www.Tgsio.com

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...