fbpx

Vælg side

Gear 2015 – Salomon

Gear 2015 – Salomon

Så er det tid til at savle over noget mere 2015 gear. Her får du nogle af de fedeste nye ski fra Salomon. 

367137

NFX Lab. Helt ny ski for 2015! Efter 3 års udvikling med Salmon’s freeride team, har denne ski allerede vundet podiepladser ved X-Games og Dew Tour. Den bedste og mest holdbare park ski i serien. Fuld trækerne og traditionel camper blandet med Jib Tech base gør skien ultra stabil og parat til at ramme de største kickers i parken. 

367124

Q-115. Q-linien giver den bedste performance i al slags sne. Q-115 er den bredeste ski og er en hardcore big-mountain charger der flyder på pudderet som en båd. Utility rocker i begge ender blandet med honey comp tip og tail gør den super let og legesyg, så du kan manøvrere perfekt på alt slags underlag. 

367131

Q-85. Er den smalleste ski i Q-linien. En bund solid piste carver med nose rocker, der gør den mere legesyg end en traditionel carver. Det lidt bredere snit giver den super all-mountain egenskaber, og den kører herre godt i opkørt sne.

367123

Q-Lab. Endnu en ny ski for 2015. Designet og testet i samarbejde med Salomon Mountain Collective, og er en pro ski der henvender sig til de bedste freeskiers der udfolder sig i det hårdeste terræn. Du har “kun” brug for denne ski! Titanuim laminat er med til at gøre skien mega stabil. Cool gennemsigtig honey comp i næsen samt rocker gør skien meget let og nem at styre.

367134

Rocker2 122. Rocker serien er Salomon’s pudder maskiner. Nose og tail rocker med honeycomp i begge ender gør at de her ski flyder på pudderet som et surfboard. Om det er hovedhøjde nysne eller 5 cm, er denne her bare det fedeste. Serien kommer også i 108mm og 100mm, hvor 100mm’eren gør sig ligeså godt i parken med den fede rocker profil, som i pudderet. Led ikke længere efter din næste pudderski!

367138

Threat. Park skien til den aspirerende freestyle skiløber. En super alsidig ski der ripper i parken, og gør det godt over hele bjerget samtidig. Meget tilgivende og let ski, med Titanium lag der gør at den kan holde til det hele. 

Stay tuned for mere nyt gear!

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...