fbpx

Vælg side

De fedeste outdoor-produkter – sommer 2014

De fedeste outdoor-produkter – sommer 2014

Sommeren er for alvor på vej, og det er oplagt med et eventyr til fods i skoven eller i bjergene. Vi har kigget på det lækreste udstyr til en rigtig ourdoortur, og her er vores bud på ting du bare må eje. 

The North Face M DNP HOODIE

The North Face M DNP HOODIE

Det ultimative midt- og yderlag til alpinklatring, bjergklatring og bjergbestigning. Jakken har en innovativ hybridkonstruktion med en syntetisk 60 g isoleret PrimaLoftOne-kerne (der holder sig varm, selv når den er våd) samt stretch-vævede paneler, der giver ekstra varme, åndbarhed og bevægelsesfrihed med minimal vægt og volumen. To håndvarmende lommer med lynlås, der også fungerer som komprimerbare kompakte opbevaringslommer og spændesnor skjult i sømmen ved midterlynlåsen.

Nærmeste handler: 4447 9094

Pris: 1699 kr

Oakley Heritage Razor blade

Oakley Razorblade PolishedBlack FireIridium 2100x1680 300 CMYK

Oakley fejrer deres 30 års jubilæum ved at genudgive deres største klassikere gennem tiden, fuldstændigt med deres oprindelige look, men med den mest opdaterede og nutidige linse-teknologi. Vores favorit er Oakley Razorblade med Fire Iridium linsen. Uden tvivl de sejeste solbriller på vandrestien, i storbyen eller til årets Roskilde Festival.

Pris: 1699 kr

Nærmeste forhandler: 33 32 00 56

Thule Chasm duffel bag

Thule Chasm 600

Thule er mest kendt for tagbokse, men de seneste par år er de kommet med nogle virkelig unikke tasker. Her har de bl.a. udviklet en genial duffel bag -Thule Chasm. Chasm har en ekstra bredde åbning, hvilket gør den let at pakke og nem at få adgang til dine ting. Adgang fra siden gør det let at nå hovedrummet fra enhver vinkel. Bæreremmene gemmes let af vejen langs taskens sider. Tasken konverteres hurtigt ved hjælp af remmene fra en rygsæk til en duffel bag. Materialet er vandtæt Ftalat-fri TPE laminat med 1000D nylonbase. Så skal det tilføjes at der er 25 års garanti.

Fås i: 27, 40, 70, 90 og 130 liter.

Priser fra: 799 kr

Nærmeste forhandler: 86 14 14 00

The North Face M STORM SHADOW JACKET

TheNorthFace MENS STORM SHADOW JACKET

 

En tætsiddende letvægts-/midterlagsfleece beregnet til alpinklatring, bjergklatring og bjergbestigning under uberegnelige forårsbetingelser. Særligt konstrueret og designet til vertikal aktivitet. Meget effektivt broget netmateriale giver uovertruffen fugtspredning, maksimerer varme, minimerer vægt og øger åndbarheden. Fylder utroligt lidt i rygsækken, så du kan bære på mindre og rejse hurtigere. To håndlommer med lynlås og en brystlomme med lynlås, der kan bruges til opbevaring.

Pris: 899 kr

Nærmeste forhandler: 4447 9094

TEVA TERRA FI 4 sandaler

TEVA M TERRA FI 4 PYRAMID BLUE GRAPHITE KR899

Teva ́ nyeste update af deres flagskib inden for sportssandaler Terra Fi 4. Den ultimative outdoorsandal med PU-mellemsål for komfort og holdbarhed, stabiliserende nylonskaft og aggressiv Spider Rubber ydersål med maksimalt vej-greb.

Terra Fi 4 giver eventyrere overlegen fremkommelighed til lands og til vands.

Pris: 899 kr


Nærmeste forhandler: 4447 9094

Opinel Trekking Nr. 8 – Olivier

OPINEL N08 Treeking 129KR

Franske Opinel er gennem et århundred blevet kendt for deres traditionelle og klassiske lomme- og foldeknive. Her er den klassiske Opinel N ° 08 Trekking i avnbøg – ideel til trekking, bjergbestigning, kajak, ostebordet eller havearbejde.

Pris i Friluftsland: 119 kr.

Nærmeste forhandler: 4447 9094

The North Face Prophet 52 rygsæk

TheNorthFace prophet 52 pack

Nu lancerer The North Face ”Prophet 52” en ny højtydende arbejdshest manipuleret med bjerg-kyndige teknologi. The North Face Prophet rygsæk serien har i mange år været dedikerede bjergfolks foretrukne valg af teknisk klatrerygsæk og det med rette! Prophet 52 en ny fuldblods alpinrygsæk i Summit Series; lav vægt, stor styrke og kun de nødvendige tekniske detaljer. På den nye The North Face Prophet 52 ses det bl.a. ved brugen af det utroligt lette og stærke 315D Bombastic Cordura nylon – samme type nylon som i en bilairbag. Derudover de helt rigtige detaljer til de lange eventyr.

Volumen; S: 53 liter M: 60 liter, L: (65 liter)

Pris: 1499 kr

Nærmeste forhandler: 4447 9094

Viva Energi Fleksibel solcellelader

VivaEnergi mobillader

Fleksibel solcellelader med ekstern batteri. Velegnet til vandre- og cykelture samt til alt 12V/5W udstyr.

Danske Viva Energi laver denne robuste solcelleoplader til dig, som tager ud i naturen på vandre- eller cykelture, og som vil have det ypperste udstyr. F-modellen benytter tyndfilmsceller, som udover at være foldbar, og vandafvisende, også er fleksibel i selve solcellen. Den kompenserer for skygger, så den oplader bedst muligt, selv om der skulle komme lidt skygge på den. Du kan også folde overskydende celler bagom, fx. ved montering på en rygsæk. Den ekstern batteribank på 8Ah (= 4 smartphone opladninger)! Batteriet oplades fuldt ud i løbet af en dag med sol, og kan så oplade dine enheder om natten. Ved opladning direkte fra solcellen, skal du kun bruge ca. 2 timer, og det fungerer også i overskyet vejr.

Tilbehør til Flex solladere: F5W12V-B m/8Ah batteri

– 12V cigar hunstik- 12V til 5V USB adaptor til cigarstik- 12V krokodillenæb til 12V batteri- USB-kabel til microUSB, til iPhone 2/3/4 og til iPhone 5 & iPad 2/3 (lightning stik).

Vægt: 266 g + batteri 100 g

DKK 1.299 kr

Nærmeste forhandler: 70 22 70 40 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...