fbpx

Vælg side

Val d´Isère

Val d´Isère

Et rejsemål i topklasse, der altid har formået, at tilbyde det bedste af det bedste. For det første er der byen. Udover at tilbyde masser af muligheder for at shoppe rundt blandt delikatesser og internationale tøjbutikker, er der i Val d’Isère lagt en ære i, at skabe hygge og god service. I skiterrænet L’Espace Killy er der slet ikke noget at diskutere. De 350 km pister er tilrettelagt for skiløbere på alle niveauer. Begynderen kan til start benytte de letteste gratis-pister midt i byen og senere vove sig ud i det store terræn, hvor begynder-pisterne fortsætter.

Hyggeløberen tager på langtur til Tignes med et smut forbi klippefænomenet Nåleøjet, mens fanatikeren ræser til Grande Motte-gletscheren i 3500 moh. Med Isfaldet som obligatorisk nedfart. Bliver skiløb fra 8-16 en tand for hidsigt, kan du i Val d I’sère nyde livet med kurbad, massage eller en svømmetur i den lokale svømmehal. Du er på ferie, og det er dig, der bestemmer. Under alle omstændigheder er samværet en del af en god ferie. Og det nydes på vores afterskibar – Saloon Bar – der giver dig afterski, som det skal være i De franske Alper.

Val d I’sère er ofte betegnet som et af verdens bedste skirejsemål og dette med god grund. På besøg i Val d’Isere oplever du nemlig en skiferie, der perfekt indretter sig efter, om du rejser som ung eller gammel, i tosomhed eller som gruppe. Val d’I sère er det sikre valg uanset dine behov. Det eneste du skal gøre er at nyde.

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...