fbpx

Vælg side

Om Skiers

Hos Skiers.dk er vores vigtigste opgave at inspirere og informere alle der elsker skiløb, snowboard og eventyr. Vi skriver, om emner der rammer en bred målgruppe og er relevante for alle skientusiaster i Danmark; om du er nybegynder eller erfaren, freerider eller pisteløber, så håber vi, at du finder Skiers.dk interessant.

Skiers.dk bringer vi de vigtigste nyheder. Vi holder dig opdateret inden for skimiljøet, vi skriver de bedste rejseartikler, vi viser dig vores flotteste billeder og vi giver dig tips og tricks, portrætter, udstyrsguides og produkttests. Alt dette kan du få adgang til direkte her på Skiers.dk eller via vores Facebook og Instagram.

Hos Skiers.dk er vi i stand til at bringe dig et væld af nyheder inden for mange forskellige områder, fordi vi har et stærkt team der favner bredt. Vi er en lille redaktion på syv personer med hver vores spidskompetencer og interesseområder. Vi skriver, fordi vi har en passion, som vi ønsker at dele med jer. Læs mere om de enkelte skribenter nedenfor.

Anders Olesen

Anders Olesen

Founder og Ejer

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009.

Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne.

Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Tre hurtige:

 • St. Anton – Tak
 • Helst i dyb sne, men ellers Salamon X-race på pisten
 • Fjeldski i Norge er HOT

E-mail: ao@skiers.dk

Niels Jakob Børre Petersen

Niels Jakob Børre Petersen

Skribent

Niels Jakob begyndte hos Skiers tilbage i 2014.

Til daglig er han i gang med en kandidat i idræt med sidefag i journalistik på henholdsvis KU og DMJX.

Niels Jakob stod på ski før han lærte at tale, og han trives bedst, hvis pudderen er dyb og solen står højt på himlen. I 2010/2011 var han syv måneder i Whistler med Gutterne. En vigtig ting for Niels Jakob er at komme på ski med sine bedste venner og ligesindede – det giver de fedeste oplevelser.

Tre hurtige:

 • Voks (selv) dine ski
 • Hold dig varm
 • Send it for the boys!

E-mail: niels.jakob@skiers.dk

Caroline Flaga Vindelev

Caroline Flaga Vindelev

Skribent

Carolines yndlingsting på denne jord er bjerge – og specielt med sne på toppen. Med to sæsoner i henholdsvis Val Thorens i Frankrig og St. Anton i Østrig har hun fået en voldsom og evig træng til en tilværelse med planker under fusserne, som hun jagter så meget, hun overhovedet kan komme til det. Hendes mål er at mestre alle skiløbets genrer (fra piste til park til offpiste) og har på sine sæsoner derfor udforsket alle 3. Til daglig studerer Caroline på Københavns Universitet – og når tiden ikke bruges på studiet, bruges den i stedet på musik samt på alverdens andre aktiviteter.

 • Tre hurtige:
 • Jo flere ski, jo bedre
 • Havde 128 ski-dage sidste sæson
 • Har en tendens til at ødelægge sine skistave med lidt for jævne mellemrum
Peter Ernstved Rasmussen

Peter Ernstved Rasmussen

Journalist

Peter er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense driver til hverdag nichemediet OLFI.dk om dansk forsvars- og sikkerhedspolitik. Han har en fortid dels som reserveofficer i Den Kgl. Livgarde og dels som journalist på Jyllands-Posten.

Han er også en stor skientusiast og har tilbragt tre fulde vintersæsoner i de franske alper – to i Val d’Isère og en i Risoul. Han har arbejdet for det hedengangne Copenhagen Ski Rejser og gennem otte år været med til at uddanne guider i det ligeledes hedengangne Movement Travels. Han har stået på ski over det meste af Europa fra Riksgränsen i Lapland over Zakopane i Polen til Auron og Isola 2000 i Sydfrankrig. Og så har han forelsket sig i de canadiske Rocky Mountains.

Peter drømmer om at gøre meget mere ved randonée og udforske de små og ukendte steder sammen med sin søn. Og så har han planer om at komme med på øvelse med nogle af alpesoldaterne i Schweiz, Østrig eller Frankrig. On y vas!

 

Tre hurtige:

 • Små og ukendte skisportssteder byder ofte på større skioplevelser end turistmagneterne
 • Kører altid med rygsæk!
 • Alle bør prøve heliskiing med Selkirk Tangiers i Revelstoke
Frederik Kildegaard Nielsen

Frederik Kildegaard Nielsen

Skribent

Til daglig går Frederik i gymnasiet. Han trives bedst i Italien med et par ski under sålen, det bedste sted han ved i Italien at stå på ski er i Livigno. Han kender alle de gode pister, spisesteder og barer. Generelt er Frederik særligt vild med skilivet i Italien. Han har været skiguide for slopetrotter og summitweek

Tre hurtige:
• Husk altid solbriller
• Smag maden i italien
•Nyt år nyt bjerg

Morten Dahl Jørgensen

Morten Dahl Jørgensen

Skribent

Oprindeligt kommer han fra det østjyske, men er for nyligt flyttet til Odense for at læse journalistik på Syddansk Universitet.

Han har udover adskillige skiferier i hele Europa været på to sæsoner i henholdsvis Val Thorens og Ringkollen. Under de store snefald først på sæsonen er han at finde i off-pisten, jagtende efter gode pudderlinjer. Senere på sæsonen når sneen er mere slushy, er det i parken han lægger sit fokus.

Tre hurtige:

 • Morten er farveblind!
 • Han spiser sin hof-ret: Den Asiatiske Wok, minimum 3 gange om ugen
 • Han har sit eget radioprogram kaldet MOSAIK. Hør det på onsdag!

E-mail: morten@skiers.dk

Alexandra Maria Munk

Alexandra Maria Munk

Skribent

Alexandra startede som skribent hos Skiers i efteråret 2016, og er derfor et af de nyere ansigter hos Skiers.

Til daglig læser hun en kandidat i kommunikation på CBS, og arbejder som marketing- og kommunikationsstudentermedhjælper. Som alle andre på Skiers har Alexandra en passion for skiløb, og i 2013 arbejdede hun som guide for Højmark Rejser på destinationen Saalbach. Derfor har Alexandra også en stor forkærlighed for Saalbach, og vil kalde sig selv ekspert på destinationen.

Hun kender alle de gode pister, spisesteder og barer. Generelt er Alexandra særligt vild med skilivet i Østrig – hun elsker stemningen, humøret, solen, alperne, og så kan hun synge med på de fleste østrigske afterskisange.

Tre hurtige:

 • Saalbach-ekspert
 • Bedst på pisten, fart under skiene
 • Synger højt med på østrigsk afterski musik

E-mail: alexandra@skiers.dk

 Nicolai Dvinge

Nicolai Dvinge

Skribent

Jeg er født og opvokset på Fyn, og til dagligt studerer jeg journalistik på Syddansk Universitet. Jeg har haft en sæson i magiske Saalbach, og har sidenhen fungeret som ugeguide for UCPA i bl.a. Flaine i Frankrig. Jeg har stået på ski i store dele af mit liv, hvilket betyder, at jeg har prøvet mange europæiske destinationer – heriblandt Sverige, Norge, Tyskland, Tjekkiet, Østrig, Frankrig og Italien. Alle former for skiløb har en plads i mit hjerte, men når puddersneen er faldet, så er jeg at finde uden for pisten.

 

Tre hurtige:

 • Aldrig gå ned på udstyr
 • Fungerer bedst til østrigsk afterski
 • Jon Olsson (tidl. skiløber) er verdens sejeste mand
Mads Lerche-Thomsen

Mads Lerche-Thomsen

Skribent

Mads er født og opvokset Københavner og kom til i 2018 som en af de nyere medlemmer i skiers. I hverdagen står han oftest iført sin lab coat og nørder den af i laboratorier på Aalborg Universitet i København. Når han ikke står der, leder han efter hver eneste mulighed, for at få plankerne under sig igen, om de har 4 små hjul under sig og bevæger sig ned af asfalterede bakker, eller de er på et kunstigt indendørs bånd, så er han afsted. Heldigvis er der også på trods af studiet tid til en 7-8 uger på seen i løbet af sæsonen.

Passionen for fart, højde og massere af rotation har altid været der gennem hele karrieren, der startede ud i de norske fjelde på snowboardet. Det ene bræt blev hurtigt til to og freestyle var pludseligt det eneste rigtige, og var det mange år frem. Det ændrede sig for 3 år siden efter et smut på Oure, hvor han efter 1,5 år udklækkede som Professionel Ski Instruktør i den danske skiskole, og har siden da rejst rundt i europa og undervist med det.

Yderligere er Mads en kæmpe udstyrsnørd, hvad end det kommer til kamera og videoproduktion, eller skiudstyr – så han kan altid fristes til en snak om dette!

Tre hurtige:

 • Undercover nørd på sneen.
 • Freestyle bør være et skolesving.
 • Husk du har 2 ski, brug dem begge.

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...