fbpx

Vælg side

Verdens bedste freestyle ski- og snowboardere kommer til Danmark

Verdens bedste freestyle ski- og snowboardere kommer til Danmark

Til november danner B&W Hallerne i København rammerne for Danmarks hidtil største og mest ambitiøse ski- og snowboard event nogensinde.


”For cirka 11 måneder siden fik jeg en kop kaffe hos Wonderful Copenhagen, og præsenterede dem den idé, at vi skulle lave en Big Air World Cup her i København,” sådan startede CEO Michael Fugmann sin præsentation på gårsdagens pressemøde i går i B&W Hallerne i København.

Med et stærkt hold i ryggen præsenterede den danske ”Godfather of Danish Freestyle Ski” sit nye og spændende projekt; Copenhagen Winter Games.

Et historisk projekt der med en 50 meter høj rampe og international professionalisme skal hive verdens bedste ski- og snowboardere til den danske hovedstad d. 3.-4. november.

CWG Ramp03
(Sådan kommer rampen til at se ud til Copenhagen Winter Games)

I samarbejde med Det Internationale Skiforbund
Copenhagen Winter Games er mere end et kommerciel Big Air konkurrence, så som X Games, Air + Style eller Dew Tour.

Copenhagen Winter Games er arrangeret i samarbejde med Det Internationale Skiforbund (FIS), hvilket bertyder, at de deltagende riders, udover æren og flotte pengepræmier, kæmper om de sidste og afgørende FIS-ranglistepoint, som skal sende dem til OL i 2018.

Det betyder, at vi kan forvente os et kæmpe show, hvor verdens bedste freestylere vil gøre alt, hvad de kan for at sikre sig de eftertragtede FIS-point og adgang til vinterlegene i februar.

Danskere og tidligere X Games vindere stiller til start
Arrangørerne var ikke meget for at sætte navne på deltagerne, men de nævnte blandt andre, at de tidligere X Games vindere Oystein Braaten og Nick Goepper samt X Games medaljetager Ståle Sandbech vil være at finde i startfeltet.

Derudover forventes det også, at danskerne Rasmus ’DJ’ Dalberg Jørgensen og Thomas Trads vil lege med, selvom Big Air formatet ikke er deres vanlige konkurrenceform.

Dermed vil der være muligheder for at heppe på både nationale og internationale ski- og snowboardhelte fra hele verden.

Mere end en konkurrence
Hele setuppet skal ifølge Michael Fugmann præges af den danske kultur og mentalitet.

Derfor bliver Copenhagen Winter Games mere end en Big Air konkurrence, hvor madboder, after ski fester og koncerter med internationale artister skal sikre en festivalstemning for de fremmødte tilskuere.

Hvis du ikke allerede har sikret dig en af de eftertragtede billetter, kan du gøre det lige her.

Følg med på skiers.dk, hvor vi løbende vil komme med opdateringer på Copenhagen Winter Games.

IMG 5392
(CEO Michael Fugmann på toppen af B&W Hallerne. Foto: Niels Jakob Børre)

cwg poster SNB

{Vimeo}231827713{/Vimeo}

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...