fbpx

Vælg side

Vallåsen kun 2 timer fra København

Vallåsen kun 2 timer fra København

Vallåsen åbnede for sæsonen lørdag 7. januar. Skiers.dk skulle selvfølgelig køre first tracks, så vi tog den kun 2 timer lange biltur fra København til Vallåsen.

Vallåsen ligger på nordsiden af Hallandsåsen kun 68 km fra Helsingborg og 125 km fra København. Med pister på op til 1260 m og en højdeforskel på 145 m kan Vallåsen også appellere til mere rutinerede skiløbere, men som begynder og let-øvet finder du helt sikkert masser af udfordring til mange besøg.

GOPR3936 color

Indtil nu har vinteren 2016/17 ikke budt på meget nedbør, men heldigvis har Vallåsen kunne producere en masse sne med snekanonerne i de første dage af januar, og herved åbne de første pister på bakken.

GOPR3997

Skiers.dk havde næste generation af skiløbere med, og i selskab med to børn på 5 og 6 år, så kan man uden problemer tilbringe mange dage på Vallåsen. Området er yderst børnevenligt med et fint begynderområde, og også den store ”København” pisten ved 4-stoleliften kan man med blot et par dages skierfaring køre på. På Vallåsen er der både skiudlejning, skibutik, restaurant og så en fin varmestue med køleskabe og mikroovne til fri afbenyttelse. Skal der rigtigt hygges så er der også bålhytter, hvor der kan ristes pølser og marshmallows over bålet.

GOPR3949

GOPR3979

Vallåsen har normalt åbent hverdage fra kl. 9.30-16.30 og fra kl. 8.00-18.00 i weekenden. Onsdag, torsdag og fredag får du aftenski til kl. 21. I vinterferien uge 7-8 holder Vallåsen normalt åbent til kl. 18.00, onsdag til fredag til kl. 21.00

Tjek altid forholdene her: http://www.vallasen.se/

WeLove  Vallåsen

Anders og Alberte

GOPR3944 color

Vallasen pistkarta 2014 15 medtecken High ny

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...