fbpx

Vælg side

TomTom Adventure multisportsur

TomTom Adventure multisportsur

Gør dine udendørs eventyr endnu bedre. Outdoor-entusiaster bliver helt sikkert imponerede af TomTom Adventurer multisportsuret med muligheder for at vise forudindlæste rutevejledninger, nemt at betjene og valg af forskellige ”modes” til sportsdiscipliner fra ski til vandreturer over til løb og svømning.

TomTom Adventurer minder meget om TomTom Spark 3 Cardio med håndledspulsmåler, GPS og sportfunktioner, men Adventurer har fået tilføjet et par ekstra funktioner, der er specifikke for outdoor-aktiviteter, nemlig skiløb, vandreture og trailløb.

TomTom aktiviteter

Sportsure har 24/7 funktioner, som hvilepulsmåler, søvnrytme monitorering, skridtmåler og fitness age, hvilket giver en enorm merværdi i dagligdagen, hvor du nemt kan tracke din fysiske aktiviteter. Skærmen er stor og betjenes via navigationsknappen som er trykfølsom og kan betjenes med handsker på, hvilket gør det virkelig nemt og enkelt at bruge når man dyrker sport. Uret har samtidig en virkelig god pasform, og vejer ikke mere end, at man faktisk kan holde ud at have det på som et normalt hverdags ur.

TomTom fitness age

Batteriets levetid er god, men det varierer enormt afhængigt af hvor mange funktioner som er aktiveret i uret. For eksempel gør brugen af GPS, musik, og håndledspulsmåler på samme tid, at batteriet er tomt på ca. 5 timer, hvorimod der er 3 ugers batteritid hvis det blot bruges som ur. Batteriet kan godt klare et 11 timers Ultramarthon når pulsfunktion er deaktiverert, mens det stadig bruger GPS. Skiløb er intet problem, og du kan sagtens tracke dagens op- og nedture fra kl. 9-17 på bjerget.

Outdoor og skiløb

TomTom Adventurer skinner virkelig igennem på udendørsaktiviteter; randonee og trail-løb. Ud over en pålidelig GPS har den et kompas og real-time højdeinformation via barometer, Bluetooth sensorer til parring med telefoner og trådløse øretelefoner, hvilket gør man slipper for ledninger og gør det meget handy at have med.

TomTom ruter ski

En af de virkelig smarte funktioner er muligheden for at lagre ruter, som man indlæser i uret før man tager ud på et udendørseventyr. Det er blot at hente en .gpx-fil fra hvilkey som helst websted, og som indeholder almindelige randonee-, vandre-, trail- eller løberuter. Når ruten er overført til uret, så er det blot at navigere ind på ”Ruter”, og vælge ruten til næste eventyr. Herefter guidens man så i rigtig retning via kompas og gps, hvor en lille trekant viser hvor du er på ruten, og for hver kilometer opdateres ruten automatisk.

TomTom Ski 

En ting som vi på Skiers.dk er vilde med er ski- og snowboard funktionen, der holder styr på antal km, højdemeter og hastighederne. Det er super smart, at lifttiden bliver registeret og fratrukket, så vi stadig får den rigtige gns. fart og andre tilpassede data. TomTom Adventurer gør det nemt at stå på ski med puls, fart og musik på håndlet, samt det giver en ekstra sikkerhed ved skitouring, da ruten kan kodes ind.

Sammenlignet med andre GPS ure, så er får man virkelig meget hos TomTom, da prisen nærmest er det halve i forhold til konkurrenterne.

Pris fra 2000 kr.

https://www.tomtom.com/da_dk/sports/multisport-watches/

 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...