fbpx

Vælg side

Åbningsevent: The North Face åbner ny butik på Købmagergade

Åbningsevent: The North Face åbner ny butik på Købmagergade

I oktober åbnede The North Face en ny butik i København, på en prime location midt på Købmagergade. Åbningen blev i sidste uge fejret med et besøg af svenske freeskier Evelina Nilsson og danske freerider Nikolaj Vang. Besøg den lækre nye butik og få fat på det nyeste gear inden sæsonens første tur.


 

I oktober slog amerikanske The North Face dørene op til en ny toplækker butik i hjertet af København. Forretningen er beliggende på Købmagergade 25, midt på en de største shoppinggader i København. Her ligger butikken godt blandt andre store brands og er let tilgængelig for både danske og udenlandske besøgende på støgtur eller på jagt efter outdoor-udstyr og streetstyle.

 

The North Face ny butik i København

 

Åbningsevent med freeriderlegender

Åbningen blev fejret med et event i slutningen af november, hvor svenske freeskier Evelina Nilsson gæstede butikken. Evelina var inviteret til en snak med danske freerider Nikolaj Vang om hendes ekspedition til Kebnekaise, det højeste bjerg i Sverige. Ekspeditionen var arrangeret i samarbejde med The North Face.

 

 

Her er Evelina Nilsson og Nikolaj Vang i deres ‘athlete talk’; fra en freerider til en anden.

 

Mange emner om livet som adventuresportsudøver kom op at vende i snakken mellem Evelina og Nikolaj. Blandt andet fortalte Evelina om, hvordan den gruppe, man står på ski sammen med og omgås, når man er afsted, har en kæmpe betydning. Her lagde hun særligt vægt på sine søskende – og specielt sin bror. Han er den, der har hjulpet hende allermest til at nå dertil, hvor hun er i dag. Han så hendes potentiale og pressede hende. Det mener Evelina er en af de vigtigste grunde til, at hun er kommet så langt med sin sport, som hun er.

 

Evelina fortalte, hvordan der skete et skifte i måden hvorpå hun havde lyst til at bruge skisporten på. Før i tiden konkurrerede hun i både ski race, pukler og freeride. Og selvom hendes karriere i øjeblikket har taget en drejning, er det ikke udelukket, at hun vil konkurrere igen. Men Evelina har fundet ud af, at der er noget helt specielt ved at lave adventure-film kontra at konkurrere.

 

Hun fortalte, hvordan hun i filmskabelsesprocessen oplever et setup, der handler meget mere om, at hele teamet skal præstere. En film bliver ikke god og sælger ikke, hvis ikke alle deltagere i projektet har succes og gør det godt. Omkring sine rejser i forbindelse med filmoptagelsen fortalte Evelina, at hun har oplevet en fantastisk stemning. Alle støtter maksimalt op om hinanden. Det står i stor kontrast til når man konkurrerer. Her er det i princippet godt når det går dårligt for de andre deltagere. Evelina og Nikolaj blev i løbet af deres snak enige om, at den korte berømmelse ved at vinde en konkurrence, som alligevel ofte bliver overgået året efter af en ny vinder, ikke nødvendigvis kan måle sig med det, man kan opnå og få ud af at lave adventure-film om ski.

 

Det var en inspirerende snak om et stort eventyr – og vi glæder os til, at vi får chancen for at opleve Evelina og resten af teamet på deres rejse til Kebnekaise på det store lærred.

 

#SHEMOVESMOUNTAINS

Svenske Evelina Nilsson er bare en af flere kvindelige profiler, som med støtte fra The North Face udforsker bjerge og flytter grænser for kvindelig eksploration. Under hashtagget #shemovesmountains kan du finde flere eksempler på kvinder, som har flyttet bjerge i samarbejde med The North Face.

 

I mere end 50 år har The North Face hjulpet folk til at flytte deres grænser i det fri. I dag muliggør de fremtiden for al udforskning ved at hylde skabere, atleter, innovatører og undervisere – utrættelige og uforudsete eventyrere – rollemodeller, som flytter bjerge.

 

Tjek hasttagget ud og bliv inspireret af de mere end 26.000 billeder af kvindelige eksplorere!

 

 

Outdoor og streetstyle i indre København

The North Face henvender sig til en bred målgruppe; både outdoor-entusiaster med en forkærlighed for teknisk tøj og udstyr, og til de streetstyle interesserede, som skal have fat i den seneste nye dynejakke i høj kvalitet. I butikken finder du derfor både det nyeste inden for professionelt skitøj, og samtidig får du din hang til old school hip hop-stil dækket med fx den klassiske Nuptse jakke.

 

 

The North Face har haft en større butik i indre København, men er nu flyttet til den mere centrale placering på Købmagergade. I samme omgang har butikken fået en makeover. Når du besøger den nye butik, træder du ind i en eventyrbutik som giver dig lyst til at tage af sted på din egen ekspedition. Meget apropos bliver du ved kassen mindet om aldrig at stoppe med at udforske – og The North Face har med garanti gearet til en hjælpe dig af sted på din næste ekspedition.

 

Sving forbi The North Face på deres nye lokation på Købmagergade 25, 1117 København K – og bliv inspireret til dit næste eventyr.

Kan du ikke vente med at få fingre i det nye gear så besøg onlinebutikken her.  😉

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...