fbpx

Vælg side

Sölden – 007 ELEMENTS

Med filmen Spectre gjorde James Bond sit indtog i Sölden. Men nu kan du også opleve 007 ELEMENTS museet i 3048 meters højde, hvor man får den ultimative James Bond oplevelse.

Skiområdet Sölden og firmaet bag 007 filmene har skabt en skræddersyet bygning til at huse 007 ELEMENTS installationen indlejret i toppen af ​​bjerget Gaislachkogl i 3048 m. højde.

Bygningen er designet og bygget af den prisbelønnede arkitekt Johann Obermoser, og 007 ELEMENTS ligger lige ved siden af Ice Q restauranten, som allerede er kendt fra 007 Spectre filmen.

007 ELEMENTS er 1300 kvadratmeter stor og den biografiske installation giver indtryk af, at man befinder sig dybt inde i Gaislachkogl bjerget.

Udover den fantastiske arkitektur og utrolige udsigter fra toppen af bjerget, så byder 007 ELEMENTS på masser af gimmicks, filmklip og specielle effekter, samt et Q’s Tech Lab, enhver fans yndlingsrum.

I Tech Lab starter du med at få scannet din hånd, som fortæller dig dit agent-nummer, hvor mange penge du har vundet på kasino – og hvor mange penge du har lagt verden i ruiner for på dine missioner – alt ud fra dit håndaftryk.

På væggene i rummet hænger seks gadgets, hvor man kan hente information om på en computerskærm om Bonds grappling gun fra ‘Goldfinger’ 1964 til Omega-ur fra ‘Goldeneye’ og meget mere.

Herefter kommer man til ”Action Hall” hvor man møder alle Bonds ødelagte køretøjer alt fra BMWér til flyvemaskiner.

007 ELEMENTS binder nogle af de største øjeblikke i Bond historien sammen med alt fra gamle filmplakater, til behinds the scenes optagelser og high tec beskrivelser.

007 ELEMENTS koster henholdsvis 22 EUR for voksne, 17 EUR for unge og 12 EUR for børn.

Se mere her: http://007elements.soelden.com 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...