fbpx

Vælg side

Sol over Roskilde Festival 2017

Sol over Roskilde Festival 2017

Street City Games var endnu engang et kæmpe hit.

BMX, SKATE, INLINE, VOLLEY, BASKET, FODBOLD og meget meget mere. Roskilde Festival er meget mere end musik, og især under Warm up days fra lørdag til onsdag eftermiddag gør festivallen en enorm indsats for at underholde og udfordre de mange festivalgæster.

IMG 5328

Street City Game er mest kendt for skateboard, BMX og inline, men der er meget mere. GAME bød på streetbasket turnering, Hummel på street soccer, og så var der beachvolley samt yoga og  dance workshops.

G3116275

Dvs. at man både kunne møde op og lade sige underholde og imponere af de professionelle sportsfolk på ramperne, men også selv stille med et hold og kæmpe om Roskilde billetter til Roskilde Festival 2018. Her var stemningen høj, og der var virkelig mange hold tilmeldt i de forskellige discipliner.

Skiers.dk var så heldige både at være tilskuere til BMX pool, inline pool og skate street. Fede konkurrencer, højt niveau og rigtig god stemning i solen.

RB RF17 BMX 21

FOTO: Bobby Anwar, Red Bull Content Pool

De næste par dage byder på meget mere, og bl.a. Bowl days plejer at være et kæmpe hit.

 

Se programmet her:

roskil.de/street 

 

Vi lader billederne tale og glæder os til musikken begynder onsdag. 

IMG 5322

IMG 5344

 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...