fbpx

Vælg side

Skiudstyr 2015/16 – Det vi kan li´

Skiudstyr 2015/16 – Det vi kan li´

Her er noget af det udstyr vi kan li´. Altså noget af det gear du skal afskaffe dig til næste skitur. 

A Bad Day Skiing is Better Than a Good Day at Work

 TGSIO A bad

Med denne t-shirt viser du dine kollegaer, hvad der er vigtigst for dig J Det lille danske firma TGSiO laver sjove t-shirts, caps osv. til dig, som er glad for, at den danske sommer endelig er slut og at sneen begynder at falde i bjergene.

Pris: 299 kr

www.tgsio.com

Thank God Summer is Over cap

TGSIO WOW cap Gray melange

Snapback cap fra danske TGSiO produceret af State of Wow. Vi behøver ikke sige andet end Thank God Summer is Over, og med denne cap viser du, at du er en rigtig skier…

Pris: 299 kr

www.tgsio.com

Salomon MTN Lab støvle

Salomon mtn

Salomon introducerer sin nye freeride touring støvle. For pasform, har Salomon brugt sin Custom Fit 3D fuld termo liner, og fit DNA, for at sikre en præcis pasform og komfort hele dagen. Med en Surelock ski / walk mekanisme kan du hike op med en letvægts touringstøvle, og løbe ned med en freeridestøvle! Støvlen vejer 1600g og er perfekt til skiløberen der søger udfordrende terræn.

Pris: 4200 kr.


Se mere her: http://mtn.salomon.com/

Helly Hansen Ullr RIDGE SHELL JACKET

Helly Hansen RIDGE

Ridge-skaljakke er udviklet i samarbejde med professionelle freeskiers fra hele verden og er perfekt til nye eventyr. Jakken er lavet med Helly Tech® Professional 3-lags materiale og den nye FLOW-membran, der giver overlegen ventilation og garanteret til at holde dig tør, varm og komfortabel. Jakken har en længere og løs pasform, og lommer og ventilation lynlåse er tilpasset således, at rygsækken ikke forstyrrer.

Pris: 4000 kr.

Se mere her: http://www.hellyhansen.com/ski/ullr/ 

Helly Hansen Ullr ELEVATE SHELL PANT

Helly Hansen PANT

ELEVATE SHELL bukser er designet til aktive dage i sneen, og er lavet af Helly Tech® Professional 3L materiale med løs pasform, der passer til freeride. FLOW-membranen giver fremragende ventilation, og er garanteret til at holde dig tør, varm og komfortabel. Bukserne har overlegen skifunktionen, herunder knapning der kan vedhæfte bukser og jakke sammen, lave lommer til nem adgang, forstærket stof på udsatte steder og RECCO® redningssystem.

Pris: 3300 kr.

Se mere her: http://www.hellyhansen.com/ski/ullr/

ABS VARIO lavinerygsæk

ABS 2015 16

ABS lavinerygsækken har bevist sin værdi, når det gælder overlevelse. I tilfælde af en lavine blæses luftblærer op, som forhindrer, at man bliver begravet, og som gør det lettere for redningsfolk at spotte, hvor den overlevende ligger. ABS Twin-bag systemet er bygget ind i en base, så selve rygsækdelen kan udskiftes. Du kan vælge størrelse (8-45 liter) og mærke: Atomic, Salomon, Burton, Dakine, Head og mange flere.

Priser: fra 5500 kr.

Se mere her: https://www.abs-airbag.com/en/configure-now.html

Salomon MTN EXPLORE 95

Salomon MTN 95

Udvid din legeplads … MTN Lab er en fuld woodcore ski med sandwich sidewall konstruktion, for maksimal stabilitet, maksimal feel og ski-sne kontakt under skiftende sneforhold. For endnu mere kraft og stabilitet, er kernen forstærket med CFX superfiber, en superlet blanding af hør og kulstof, der giver endnu mere støddæmpning, samt ekstra power. Skien har Utility Rocker og honeycomb tip for bedre manøvredygtighed i den dybe sne, samt Salomons G-Spot under foden for bedre greb og lettere klatring. Den bedste kombination af klatring effektivitet og downhill performance.

Pris: 4500 kr

Se mere her: http://mtn.salomon.com/products/adventure/explore-95-ski.htm 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...