fbpx

Vælg side

Skiinstruktør.dk

Skiinstruktør.dk

Nyt på skiers.dk! Teamet bag Skiers.dk er gået sammen med Skiinstruktor.dk der har over 15 års erfaring med skilærerjobs i skiskoler i hele verden, og vi står klar til, at hjælpe dig som drømmer om en sæson på ski og også dig som allerede har en skilæreruddannelse gerne vil afsted på igen. Vi har kontakter til skiskoler i Japan, Frankrig, Canada, Østrig, Norge, USA, Finland og de fleste andre steder i verden – læs mere og bliv skiinstruktør her.

Hos Skiers.dk vil vores vigtigste opgave stadig være, at inspirere og informere alle der elsker skiløb, snowboard og eventyr. Vi skriver om emner der rammer en bred målgruppe og er relevante for alle skientusiaster i Danmark; om du er nybegynder eller erfaren, freerider eller pisteløber, så håber vi, at du finder Skiers.dk interessant.
 
 
 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...