fbpx

Vælg side

Skiferier for enhver smag

Skiferier for enhver smag

Hos Ruby Rejser tør vi godt love, at vi har en skiferie, der passer til dig. Med en bred ski-pallette, der favner fra hyggelige fællesrejser i de norske fjelde til individuelle skiophold i Østrigs Alper, har vi skiferier for enhver smag – uanset om du er til fart på alpinpisten, knitrende sne under langrendsskiene, leg i børneområderne, fællesskab over aftensmaden eller alenetid med familien.
Til alle vores skiferier kan du komme tur/retur med vores 5-stjernede hvilebusser eller vælge at køre selv, og uanset destination, rejseform og afrejsetidspunkt garanterer vi masser af sjov, skiglæde og kvalitetstid. Så tag med – hos Ruby Rejser ved vi, hvor det sner!

Skiferier i Norge
Norge er en magisk skidestination. Udover at være lettilgængelig fra Danmark byder landet også på natur og skiterræn, der ikke findes magen til andre steder; Høje grantræer beklædt med bløde snedynger, majestætiske bjerge med hvide fjeldtoppe og en knivskarp bjergluft, der giver frisk vind i håret og farve til kinderne.
I mere end 40 år har Ruby Rejser arrangeret skirejser til dette sneparadis, og vi har efterhånden været vejen forbi alle Norges skiområder – store som små. Herudfra har vi udvalgt de absolut bedste destinationer og indkvarteringer, og du kan bo i både lejligheder, fjeldstuer, hytter eller på hotel. Indkvarteringerne er ligeså forskellige som skibakkerne er sjove, men fælles for dem alle er deres fokus på godt skiløb, smukke omgivelser og hyggelige stunder. Transporten til din valgte indkvartering i Norge foregår i en 5-stjernet hvilebus med høj komfort, og der er opsamling i Jylland, på Fyn og Sjælland, så det bliver ikke nemmere. Læs mere om bustransporten til Norge her.

Norge er den ideelle destination for familieferien. Mange af områderne er ekstremt familievenlige, og med gode børneområder, skiskoler og aktiviteter i sneen er Norge en drømmedestination for børnefamilien. Se et udvalg af vores destinationer i Norge herunder:
Geilo, Gålå, Skarslia, Kvitfjell, Mysuseter, Myrkdalen, Norefjell, Hafjell, Hemsedal, Jotunheimen, Trysil.

Skiferier i Østrig
Vores store passion og ekspertise for skiferier har de senere år også spredt sig til Alperne i Østrig, og er du til fart på pisten, vilde nedfarter og stejle løjper er netop Østrig destinationen for dig. Det store pistenetværk går på tværs af flere bjerge og byder på mere en 200 km pister i alt, og der er skiområder for alle niveauer. Det alpine skiløb er ganske enkelt sublimt her, og er du meget eventyrlysten tilbydes også randonee med professionelle guider og overnatning i bjergene. Østrig er samtidig stedet for hyggelige caféer, sjovt samvær med vennerne og afterski i verdensklasse.
Også i Østrig har vi afprøvet forskellige områder og fundet frem til dem, vi synes, har alt det, som en skiferie i Alperne bør have; brede og præparerede pister, smukke bjerglandskaber, høj snesikkerhed og ikke mindst den gode stemning efter en lang skidag. Du kan vælge mellem forskellige indkvarteringer såsom hotel, hytter eller lejligheder, der alle har skønne faciliteter og gode placeringer. Kør selv til Østrig eller tag med en af vores 5-stjernede hvilebusser. Vi tilbyder skiferier til følgende områder i Østrig: Kappl og Ischgl, Sölden, Wildschönau.

Fællesrejser
Hvis du sætter pris på socialt samvær, fælles madlavning, hygge efter en lang dag på pisten og skabelsen af nye venskaber, så er vores fællesrejsekoncept lige noget for dig. Fællesrejsen er en af vores signaturrejseformer og har i over 40 år fået gæster til at indgå i et helt særligt samvær på vores skiferier i Norge, hvor daglige gøremål såsom madlavning, rengøring, spisning og hygge udføres sammen.
Elsker du samtidig at møde nye mennesker, er denne rejseform helt perfekt for dig. Fællesrejser er særligt populære blandt singler og singler med børn, hvor det aldrig er svært at skabe nye bekendtskaber og finde gode legekammerater. Vores fællesrejser tilbydes i forskellige skiområder i Norge.

Individuelle skiophold
Er du mere til uforstyrret kvalitetstid med familien, kan du vælge en af vores mange individuelle indkvarteringsmuligheder. Her bor du enten i lejlighed, hytte eller på hotel og kan være ligeså social eller privat, som det passer dig. Om du vil køre selv eller tage med en af vores busser, står dig også helt frit for. Vores individuelle skiferier er særligt populære blandt børnefamilier og vennepar, der vil rejse sammen i mindre grupper og sætter pris på roen til at nyde hinanden.

Snowcamp og Business Camp i Østrig
Er du en vaskeægte skinørd, der ikke kan få nok at fedt udstyr, de nyeste trends og de største mærker? Så skal du måske prøve kræfter med Danmarks største skitest i Sölden i Østrig i uge 46. I løbet af 6 hele skidage vil du som gæst kunne køre pisterne tynde med alt, hvad hjertet begærer af lækkert skiudstyr. Hvad med at skifte skiene ud med et snowboard, prøve fede skibriller, teste airbagtasker eller det nyeste lavineudstyr? Du må prøve, hvad du vil, og skifte udstyr lige så tit, det passer dig. Det lækre skiområde har både blå, røde og sorte pister, og terrænet byder på udfordringer for alle. I løbet af ugen vil landets bedste skiinstruktører desuden tilbyde lektioner og workshops, så der er ingen undskyldning for ikke at blive endnu bedre på brædderne. Læs mere om Danmarks største testtur her.

Den store testtur er også muligt for erhvervsnetværk. Læs om Snowcamp Business her.

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...