fbpx

Vælg side

Skiferie i nyt terræn – uge 5,6 eller 7

Skiferie i nyt terræn – uge 5,6 eller 7

Skisæsonen venter lige rundt om hjørnet, og hos Ruby Rejser er der i år en helt ny vare på skihylden. Det charmerende og familievenlige sneparadis, Myrkdalen, ikke langt fra Bergen og vinterhovedstaden Voss, er for mange danske skientusiaster et overset skiområde – og det er en skam. Det magiske eventyrland med kridhvide fjeldsider og glitrende puddersne byder på 22 pister, off-pist terræn, ski in/ski out, langrend i fantastisk natur, minimum kø ved de 9 lifte og et af de mest snesikre skicentre i hele Europa.

Lige nu kan du booke din skiferie til Myrkdalen for en helt enestående god pris – og så endda i den populære uge 7. Prisen inkluderer 5 eller 7 nætter på det lækre Myrkdalen Hotel med halvpension og så kan I få familiens yngste medlemmer med til helt ustyrligt gode børnepriser.

Pris fra: kr. 2.698,- pr. person (ved 2 personer i dobbeltværelse)

For at gøre det så nemt for dig som muligt, har vi tilmed arrangeret gode transportmuligheder, som du kan tilkøbe. Vælg færgetransport mellem Hirtshals og Bergen i egen bil eller flyv direkte fra København til Bergen.

Myrkdalen står klar til at give dig og familien en skioplevelse udover det sædvanlige. Glæd dig til at tilbringe skiferien i et skiområde, som er i rivende udvikling og garanterer en ultimativ skioplevelse, hvor hele familien kan være med. Med pister fordelt på alle sværhedsgrader er her nemlig masser af plads til at boltre sig for alle niveauer – lige fra nybegyndere og småfolk til garvede entusiaster.

Under opholdet i Myrkdalen bor du på det skønne Myrkdalen Hotel, som ligger et sneboldskast fra pisterne, og har alle de faciliteter, der skal til for at gøre dit ophold så behageligt og bekvemt som muligt. Det være sig bl.a. 3 restauranter med a la carte og lækre italienske specialiteter, der får dine smagsløg til at slå kolbøtter, en hyggelig pejsestue, to barer, et legerum for de mindste, et spillerum for lidt større børn og meget mere.

Kort fortalt venter der i Myrkdalen et sandt skieventyr, både hvad angår ski, indkvartering og aktivitetsmuligheder, og som prikken over i’et fås alt dette hos Ruby Rejser til fantastiske priser. Så hvad venter du på? Bestil nu og glæd dig til en skøn skiferie i det norske sneparadis.

 

Book din skiferie til Myrkdalen her.

 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...