fbpx

Vælg side

SKIERS.DK søger nye skribenter til vintersæsonen 17/18

SKIERS.DK søger nye skribenter til vintersæsonen 17/18

Brænder du for ski, snowboard, freeride eller freestyle? Har du lyst til at prøve kræfter med at producere billeder og film af dine og andres oplevelser i sneen eller lave interviews med interessante ski- og snowboardstjerner? Hvis ja, så har vi vinterjobbet klar til dig!

SKIERS.DK er et online medie med det formål at inspirere alle der elsker skiløb, snowboard og eventyr. Vi skriver skarpt – men vores historier rammer bredt og henvender sig til alle der er vilde med alt fra freeride, freestyle, outdoor, det nyeste gear, ski, snowboard og langrend til uddannelse af danske skiinstruktører.

SKIERS.DK får du mulighed for at skrive rejseartikler, producere billeder og film, lave portrætter og teste det nyeste udstyr på markedet. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du som skribent kan lave for SKIERS.DK. Vi bestræber os på at gå dybere end de eksisterende danske online medier på markedet. Jobbet er ulønnet, men der vil være muligheder for presseture, gear-tjek m.m.

Lyder skribentjobbet som noget for dig? Send os en ansøgning på ao@skiers.dk eller niels.jakob@skiers.dk. Så hører du fra os hurtigst muligt.

Vinterhilsner
Skiers crewet

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...