fbpx

Vælg side

Ski Free The Film

Ski Free The Film

Dette filmprojekt har til formål at udtrykke den ultimative kærlighed til skiløb og suset af frihed.

Uanset om det er skiløbet på pisterne, freeride i backcountry eller big mountain på store bjerge rundt omkring i verden. Optagelserne er samlet under Helly Hansens 2015 Ski Free kampagne og indeholder variationer fra afslappet skiløb på præparerede pister til uberørt powder og højtliggende randonnée-ekspeditioner med udsigt over Alperne, alle udtrykker en universel lidenskab for sporten.

Filmens bærende rygrad er mødet med Helly Hansen Skiambassadører Aurelien Ducroz og Kaylin Richardson. Slutresultatet er en 12-minutters fremvisning af den universelle kærlighed til skiløb.

Filmen kan også ses på www.hellyhansen.com/skifree/film

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...