fbpx

Vælg side

Skandinavisk rail action med Jesper Tjäder

Skandinavisk rail action med Jesper Tjäder

Jesper Tjäder har bygget sin drømme freestyle park og viser os her de mest tekniske og kreative tricks på rails, som vi nogensinde har set.

 

Den svenske freestyle skiløber Jesper Tjäder har bygget sin drømme freestyle park i Tandådalen i Sverige og viser os her nogle af de mest tekniske og kreative tricks på rails.

En sketchbog fuld af idéer og 6 ugers hårdt arbejde ligger til baggrund for freestyle parken og projektet Unrailistic, som blev kickstartet, da Jesper Tjäder begyndte at kede sig med almindelig slope style.

I kølvandet på projektet Unrailistic følger desuden efterfølgeren til freestyle skifilmen Supervention, som udkom i 2013.

Se FILMEN her: 

http://www.redbull.com/dk/da/snow/stories/1331764062540/jesper-tjader-rail-action

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...