fbpx

Vælg side

Se verdens bedste freestylere konkurrere i weekenden

Se verdens bedste freestylere konkurrere i weekenden

På fredag sparkes dørene op til en ordentlig omgang Dew Tour i Breckenridge, Colorado USA, hvor flere fornemme freestylenavne er på deltagerlisten.


Igen i år køres der Dew Tour i Breckenridge i Colorado, USA, og lige som sidste år er der lagt i kakkelovnen til en kæmpe ski- og snowboardfest for sportens fineste selskab. Deltagerlisten blev offentliggort for nyligt og tæller blandt andre Tanner Hall, Henrik Harlaut, Gus Kenworthy (vinder 2015), Vincent Gagnier på skisiden, samt Danny Davis, Ayumu Hirano, Marc McMorris m.fl. på snowboardsiden.

Skærmbillede 2016 12 06 kl. 20.11.31

Ny konkurrence på programmet
Der konkurreres i to forskellige discipliner; slopestyle og streetstyle, men som noget nyt afholdes der også et Team Event i år. Her dyster seks af de største ski brands (mærker red.) mod hinanden med et hold bestående af tre personer. Det er Armada, Atomic, Faction, Head, K2 og VÖLKL som stiller op til Team Event, og hvert hold har valgt en holdkaptajn, en jumper og en jib rider til at give den gas på lørdag. Hos Armada stiller den syvdobbelte X Games vinder og freestylelegende Tanner Hall op som holdkaptajn, og han har valgt Quinn Wolferman og Henrik Harlaut i forsøget på at vinde den eftertragtede Team Event titel – whats not to like?

Danmarks Radio sender desværre ikke begivenhederne på DR3 – men frygt ej! Du kan stort set se alle konkurrencerne på Dew Tours egen hjemmeside eller via New Schoolers.

Skærmbillede 2016 12 06 kl. 20.12.00

DEW TOUR BRECKENRIDGE 2016 2

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...