fbpx

Vælg side

Sæsonens hurtigste skibrille

Sæsonens hurtigste skibrille

Mens Kong Vinter forkæler os med kulde og sne rundt om i Europa, har vi testet en af de fedeste skibriller på markedet – Oakley Wind Jacket 2.0.


Ski- og solbriller er et must på enhver skiferie. Det er et faktum, hvis man ikke vil ende med brændende hornhinder og vand løbende ud af øjenkrogen. Af og til kan det også være svært at vælge, hvilken solbrille eller skigoggle man skal sætte over næsen – men frygt ej – Oakley kombinerer de bedste fra de to briller i den nye Wind Jacket 2.0 model.

Oakley Wind Jacket 2.0
Oakley Wind Jacket 2.0 er den første skibrille som kan bæres på og uden for bjerget. Brillen kombinerer høj performance med stil og æstetik. Oakley Wind Jacket 2.0’s snow riding funktioner medfører, at brillen sidder super stabilt, selv når du charger de helt store linjer i off-pisten eller kører de største kickers i parken – og dette gør skibrillen til den hurtigste på markedet.

WIND PROTECTION
Aftageligt triple-lags ansigtskum som giver ekstra vindbeskyttelse (også ved høj fart på pisten.

PRIZM
Oakleys velkendte PRIZM-teknologi som øger synligheden på bjerget (herunder snekonturer, teksture og ujævnheder).

VERSATILITY
Designet til høj performance på bjerget, men brillen er også en klar vinder til afterski og andre off-mountain aktiviteter.

WARMER ACTIVITIES
Brillen kan bruges året rundt – fungerer super til foråret og om sommeren på stranden med en kold Pina Colada i hånden.


Hvis du allerede tænker, at du ikke kan leve uden denne unikke ski- og solbrille, kan du købe den hos Nautic København lige HER med 30% rabat. Nautic København er den eneste forhandler i Danmark som også sælger den nye Fade Winter Olympic Edition udgave af Wind Jacket modellen. 

IMG 2261
(Sæsonens hurtigste skibriller // Foto: Christian)

IMG 2262
(Sæsonens hurtigste skibriller // Foto: Christian)

OAKLEY WINDJACKET2.0 0OO7072 707203 Matte White PrizmSaphireIrid

oakley logo

 

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...