fbpx

Vælg side

Roskilde Street City

Roskilde Street City

Roskilde Festival Street City er det urbane hjerte af byen Roskilde Festival. Det er her, du finder de bedste gadefester, danse shows, skatere, graffiti og meget mere.

Området byder også på en scene med nogle af de mest spændende nye musiknavne, og musikprogrammet for Street City er som følgene.

street line up 2016 web RoskildeFEstival

Skate, BMX, dance, street art og mange flere oplevelser

I dagstimerne er Street City proppet med shows og konkurrencer inden for skateboarding, BMX, rollerblading og i år også kørestole-skate, alle med deltagelse af både danske og internationaler profiler.

Udover pro opvisningerne så er der masser af dance-workshops, der involverer publikum til dans og battles inden for dancehall, breakdance og hip-hop.

Der er også et fantastisk sports-program, hvor alle festival gæster får rig mulighed for at kaste sig ud i discipliner som basket, fodbold, volleyball, slackline og panna-fodbold.

Programmet for Street City – SKATE mm.

Se mere her: http://www.roskilde-festival.dk/arts-events/schedule/2016

 

Street City Program hjul

IMG 0044

 

RoskildeStreetCity2RoskildeStreetCity5

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...