fbpx

Vælg side

Roskilde Festival tæt på udsolgt

Roskilde Festival tæt på udsolgt

Roskilde Festival forventer snart udsolgt af samtlige 80.000 partout-billetter. Hvis man har besluttet sig for at tage på Roskilde Festival i år, er det derfor en god idé at købe sin billet nu.

 
Rigtig mange deltagere glæder sig i øjeblikket til årets Roskilde Festival, hvor Foo Fighters, The Weeknd, Arcade Fire og The XX er blandt hovednavnene.
 
Den store forventningsglæde har nu smittet så meget af på billetsalget, at Roskilde Festival med sikkerhed vil melde udsolgt af de 80.000 partout-billetter, før campingområderne åbner for deltagerne lørdag den 24. juni kl. 16.00.
 
Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger:
 
“Vores billetsalg har gennem hele foråret ligger på samme høje niveau som sidste år, og vi kan med sikkerhed sige, at festivalen også bliver udsolgt i år. Så vi råder dem, der endnu ikke har fået købt billetten til den fulde oplevelse, til at få det gjort snarest, for vi er tæt på at trykke på stop-knappen.”
 
Partout-billetter til Roskilde Festival koster 1995 kroner (eksklusiv gebyr).
 
Endagsbilletter til fredag 30. juni er udsolgt, mens endagsbilletterne til lørdag også nærmer sig udsolgt.

Roskilde Festival skabes af frivillige ildsjæle og er 100 % non-profit. Alt overskud doneres til kulturelle og velgørende formål, og siden begyndelsen i 1970’erne har Roskilde Festival genereret over 320 millioner kroner til udlodning.

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...