fbpx

Vælg side

Roskilde Festival: STREET CITY GAME

Roskilde Festival: STREET CITY GAME

Skateboarding, BMX, Street Basket, Fodbold, Volley, Street dans og meget meget mere. Kom, oplev de urbane vibes og deltag i aktiviteterne i Street City Roskilde Festival 2017.

Endnu en gang åbner Roskilde festival op og udover et lækkert musikprogram, så er der også masser af andre aktiviteter på campingpladsen. Skiers.dk er især vilde med STREET CITY GAME, hvor man dyrke en masse street sport og se nogle flotte opvisninger på bl.a. skateboard, bmx og inline.

RoskildeFestival Street13

Søndag:

Local Skate – show hvor lokalere skatere laver opvisning

Skateboard  konkurrence for piger.

BMX Bowl Show

Sumo Skateboarding – Skatere i sumo-dragter

Danse workshop

 

Mandag:

Inline show

Skateboard  konkurrence

BMX Street Show

Danse workshop

 

Tirsdag:

BMX Flatland konkurrence

Bowl Days

Skateboard konkurrence FINALEN

Danse workshop

 

 

Fuldt program kan ses her: roskil.de/street

Vi ses

IMG 0044

19095646 10154303904501706 5583776463915903725 o

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...