fbpx

Vælg side

Roskilde Festival – Skate, BMX og meget mere

Roskilde Festival – Skate, BMX og meget mere

Skiers.dk har være med i Street City under Warm up days.

Her var der masser fede events og masser af koncerter.

IMG 9948 

De største øjeblikke i Street City var der mange af, og når musikken rigtigt starter onsdag, så kan der tilføjes endnu flere fede Roskilde Festival oplevelser til 2015.

Vi vil dog fremhæve BMX Street. Hvor der blevet gået rigtigt stort og smidt masser af lækre backflips på cykler.

IMG 3041

IMG 3024

Skateboard landskamp hvor Danmark vandt – stort tillykke og fedt show!

 IMG 0044

Sidste men ikke mindst så var finalen for Bowl Days 2015 super fed. Her blev Dannie Carlsen  kåret til Danmarks bedste bowl skater foran bl.a. legenden Nicky Guerrero.

IMG 0041

På musiksiden i Street City var en af de største overraskelser vist søndag aften, hvor danske MØ pludseligt dukkede og sang Major Lazer hittet ”Lean On”.

Se og læs mere om MØ på Soundvenue.com

Nu er vi klar til musikken i morgen onsdag:-)

Skiers.dk

IMG 9789

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...