fbpx

Vælg side

Roskilde Festival nærmer sig udsolgt

Roskilde Festival nærmer sig udsolgt

Roskilde Festival kan snart melde udsolgt af de 80.000 partout-billetter til årets festival. Hvis man har besluttet sig for at tage på Roskilde Festival i år, er det derfor en god idé at købe sin billet hurtigst muligt.

Det er nu kun et spørgsmål om, hvornår Roskilde Festival melder udsolgt.

Efterspørgslen på billetter til otte dage i den midlertidige festivalby præget af koncerter, kunst og fællesskab har været særdeles høj i år, og internationale kunstnere som Eminem, Bruno Mars, Gorillaz og Nick Cave & The Bad Seeds har også sat skub i forventningsglæden og dermed billetsalget.

Derfor vil Roskilde Festival med sikkerhed melde udsolgt af de 80.000 partout-billetter, før campingområderne åbner for deltagerne lørdag den 30. juni.

Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger:

“Man bør købe sin billet snart, hvis man vil være del af Roskilde Festival 2018. Vi har i flere måneder mærket en fantastisk stemning omkring årets festival. Og billetsalget ligger på et så godt niveau, at vi med sikkerhed kan sige, at Roskilde Festival også bliver udsolgt i år.”

Udover de 80.000 partout-billetter sælger Roskilde festival også et begrænset antal endagsbilletter.

Endagsbilletter til onsdag den 4. juli er udsolgt, mens torsdag den 5. juli næsten er udsolgt.

Billetter til sommerens festival kan købes på roskilde-festival.dk.

Roskilde Festival 2018 finder sted fra lørdag 30. juni til lørdag 7. juli 2018.

Roskilde Festival skabes af frivillige ildsjæle og er 100 % non-profit. Alt overskud doneres til kulturelle og velgørende formål af Foreningen Roskilde Festival. Siden begyndelsen i 70’erne har Roskilde Festival genereret over 345 millioner kroner til udlodning.

FOTO øverst: Flemming Bo Jensen

RF18 Poster 05 04 2018 kopier

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...