fbpx

Vælg side

Roskilde Festival – it is on…

Roskilde Festival – it is on…

Roskilde Festival åbnede 2019 med stil: En 4 timers festkoncert med bl.a. TESSA,Pattesutter, Emil StabilICEKIID og ELOQ. Der var fuld fart på lørdag aften fra 20-24 på Countdown-scenen.

Efterfølgende har det været 30 grader og sol, vind af storm styrke, regn og masser af godt humør.

I år har Roskilde rystet posen ekstra meget, Orange og Arena står hvor de plejer, men Avalon er rykket om nord for Arena, og så er der central park med Countdown scenen syd for Orange ud mod camping, Pavilion ca. hvor den plejer, Apollo er i den vestlige del af festival pladsen og West City har fået Rising og East City det nye område FLOKKR og game.

Der har allerede været gang i musikken og festerne: Hjalmer, Selma Judtih, Artifact Collection og meget mere.

Se resten af programmet her: https://www.roskilde-festival.dk/da/schedule/#monday

GAME er altid en af vores favoritter, selvom vi savner Street City lidt 😉

Her er der fri leg med volley, street basket, fodbold, Yoga, Panna, Twerk Workshop, og Dance Off, men der er også daglige turneringer, hvor dig og dine venner kan dyste mod andre sportglade festivalgæster.

Se mere og tilmeldt Jer her:

http://gamedenmark.org/aktiviteter/roskilde-festival/

Foto: GAME’s aktiviteter på Roskilde Festival

Onsdag d. 3 juli slår  Roskilde Festival 2019 portene op for festival pladsen og Roskilde Festival nr. 49. Et stort musikprogram, endnu mere fest og masser af Orange Feeling.

Vi ses

SKIERS

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...