fbpx

Vælg side

Roskilde Festival 2018 – 3GAME

Roskilde Festival 2018 – 3GAME

Endnu en gang er Roskilde festival skudt i gang, og udover et lækkert musikprogram, så er der også masser af andre aktiviteter på campingpladsen. Skiers.dk er især vilde med 3GAME, der i år er ved EAST CITY, og ikke ved Street City i West som tidligere, da Roskilde Kommunen har fjernet skateramperne.

I 3GAME kan man dyrke en masse street sport. Der vil være forskellige turneringer og konkurrencer, hvor alle kan være med.

  • 3DANCEOFF
  • YOGA
  • FODBOLD, VOLLEY, BASKET TURNERINGER
  • PANNA og SLACKLINE
  • SHOWKAMPE
  • MUSIK FRA TURNING TABLES
  • FEDE PRÆMIER

 

I opvarmningsdagene søndag, mandag og tirsdag fra kl. 18-20 forvandles basketballbanen i GAME CITY til et lækkert dancefloor. Hver aften har sit tema, så man har rig mulighed for at finde nye moves til hver dag. NGO’en Turning Tables står bag musikken med fede DJ’s.

Mandag: Eloq & Emil Lange: Havefest trap, listepop og samba hits

Tirsdag: Dokkedal & Tue Track: Mere Soul og Hip Hop end Techno

Onsdag: Ra$money & Princess T: Dancehall og Reggae med dub på. Kwaito og andet godt fra havet.

Her startes der med at lære fede danse moves med koreograf og 2. time står så på 3DANCEOFF, hvor man sammen med alle deltagere starter på dancefloor og løbende vil dommerne, Pelle fra P3, Simon Jul og en koreograf uddele orange veste, til dem der går videre.

Når kun 3 er tilbage på dancefloor, så findes nr. 1. 2. og 3. pladsen – som alle modtager præmier. Det gælder IKKE om at være den bedste danser – for 3DANCEOFF er for alle. Fyr den af på din måde, det er vi, dommerne og publikum være  vilde med.

 

FODBOLD

? Watch the World Cup at Roskilde Festival 2018 ⚽


I EAST CITY vil der også blive vist VM I fodbold, så du kan se hvordan Danmark og de andre lande klarer sig.

 

 

 

 

 

 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...