fbpx

Vælg side

ROSKILDE FESTIVAL 2017

ROSKILDE FESTIVAL 2017

Endnu en helt fantastisk Roskilde Festival, hvor både de store og små leverede uforglemmelige øjeblikke.

Efter nogle fede warm up days, så kunne Roskilde Festival 2017 onsdag d. 28 juni slå portene op til Festival Pladsen og 4 dage med et tæt pakket musikprogram, masser af Orange Feeling, en del regn og lidt mudder, så alt blev præcis som det skulle være og faktisk lidt bedre end det.

IMG 279268 på Gloria

I år var vi virkelig dygtige til at høre koncerter, og det blev alt fra GLORIA til ORANGE og tilbage igen. Her hørte vi bl.a. “68”, Viagra Boys, Ice Cube, Foo Fighters, Arcade fire, Den Sorte Skole og meget mere.

Nogle af vores højdepunkter var:

IDLES

IMG 2525

Bristol-bandet Idles sparkede vores Roskilde Festival i gang med et brag af en punkkoncert. Pavilion var flydt godt op, og publikum tog varmt imod engelske Idles, som til gengæld gav koncerten alle burde have set på dette års Roskilde. FANTASTISK.

BARE SE DEN HER: 

https://www.redbull.tv/video/AP-1S5Y5RP9S1W11/idles

 

Justice

IMG 2639

Forførende elektronisk folkefest. Franske Xavier de Rosnay og Gaspard Augé fra Justice indtog Roskilde Festival natten til torsdag, og omringet af Marshall-forstærkere omdannede de Orange Scene til et kæmpe diskotek.

Berlingske giver 5 af 6 stjerner og skriver:

Det var umuligt ikke at blive inddraget i de to pariseres tonsende rave på Orange. 

https://www.b.dk/koncerter/franske-justice-leverede-basbuldrende-nattefest 

Father John Misty

IMG 2800

‘I Love You, Honeybear’ sang han for 2 år siden på Avalon. Fredag aften sang han den igen, men denne gang på en fyldt Orange Scene akkompagneret af et 20 personers stort symfoniorkester. Father John Misty gav en helt fremragende koncert og fik løftet en regnvåd fredag til et af de øjeblikke man altid vil huske på Roskilde. 

Soundvenue: 5 af 6 – “Father John Misty forførte Orange Scene”

http://soundvenue.com/musik/2017/06/roskilde-festival-father-john-misty-forfoerte-orange-scene-263448

Se Honeybear

http://www.dr.dk/nyheder/kultur/festival/se-hoejdepunktet-father-john-misty-forfoerer-roskilde-med-honningsoedt#!/

Kevin Morby

IMG 2589

”Nu tror vi på rocken igen” var der en avis som skrev, og ja vi er mere end enige.

Amerikanske Kevin Morby er singer-songwriter af den gamle skole, helt sikkert inspireret af Bob Dylan. Koncerten var på Avalon onsdag aften, og den var sgu fed, men også særdeles velspillet med alt fra slackerrock, fuzz pedal og til tider helt countrypræget. 

BT gav ham 5 stjerner.

http://www.bt.dk/musikfestivaler/femstjernet-sangskriver-overrumplende-staerk-roskilde-oplevelse 

Priests – Punk med mere

 IMG 3002

Priests blev vores Roskilde sidespring anno 2017. Vi skulle bare lige se et eller andet der lørdag kl.20.00. Sikke et valg, hvor vi endte med at se koncerten fra start til slut, og kunne sagtens have forsat hele natten.  

Det nemmeste ville være at kategorisere Priests som punk-agtigt. Med frontkvinde Katie Alice Greer forrest i Washington-kvartetten, så levede den rebelske ånd i bedste velgående, og der blev festet, snakket og sat en klar dagsorden. Musikken og bandet kunne dog mere end det, og der var også flotte melodiske elementer og et fedt show.

TAK

IMG 2952 

Og TAK til Roskilde Festival.

Vi ses i 2018

www.roskildefestival.dk

 

 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...