fbpx

Vælg side

Resultater: Freeride DM kvalifikation

Resultater: Freeride DM kvalifikation

(Foto: Niels Jakob Børre)

I går blev der kørt kvalifikation ved dette års Freeride DM. Efter en dramatisk start, hvor to deltagere blev hentet af helikopter, blev konkurrencen afviklet og færdigkørt. 


Dagen i går startede perfekt. Påskesolen stod højt over Tignes og DM set-uppet var knivskarpt med DJ, speaker, grill og et veloplagt publikum. Rammerne for kvalifikationen var særdeles på plads. Forholdene på bjerget var dog ikke særligt gode, hvilket medførte, at flere af de første riders (deltagere red.) styrtede. To blev hentet af helikopter og dette bevirkede, at de franske pisteurs valgte at bestemme, hvem der måtte køre og ikke måtte køre kvalifikations-facet. Udvælgelsen skete ved, at deltagerne kørte 50 meter af toppen, hvor efter en dommer gav “go” eller “no-go” til deltagerne. Konkurrencen blev afviklet til trods for, at flere prominente riders blev sorteret fra.

Hos herrerne gik Tobias Peters sikkert videre som nummer et med godt flow, sikker stil og et kæmpe drop. Hos damerne kørte Mette Lindegaard en særdeles teknisk linje med indlagte drops, hvilket gav hende førstepladsen. Finalen køres torsdag. Hver finalist får halvdelen af sin kvalifikations-score med over i finalen.

Nederst kan de se resultaterne fra gårsdagens Freeride DM kvalifikation.

Resultater herrer

Skærmbillede 2016 03 23 kl. 11.20.02

Skærmbillede 2016 03 23 kl. 11.22.36

{Vimeo}160155088{/Vimeo}

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...