fbpx

Vælg side

WAKEBOARDING I VERDENSKLASSE I HJERTET AF KØBENHAVN

WAKEBOARDING I VERDENSKLASSE I HJERTET AF KØBENHAVN

Danske og internationale top riders vil smide deres vildeste tricks for at vinde Danmarks største wakeboard konkurrence ’Red Bull Cope’n’waken’, når Frederiksholms kanal bliver forvandlet til en kabelpark med rails og kickers d. 17. juni. 

Lørdag d. 17. juni vil Frederiksholms Kanal løfte den danske wakeboard scene til et helt nyt niveau, når Red Bull Copen’n’waken vender tilbage for femte gang med et stærkt line-up af danske og internationale riders. Publikum får således mulighed for at opleve action på nært hold på begge sider af den ikoniske kanal – lige ved Christiansborg.

Konkurrencen foregår via et 130 meter langt kabelsystem, der trækker deltagerne igennem Frederiksholms Kanal med over 30 km/t. Der vil være opstillet en række forhindringer i form af kickers og rails, hvor deltagerne vil lave deres vildeste og mest krævende tricks for at vinde Red Bull Cope’n’waken, der er den største wakeboard konkurrence i Danmark.

Der afholdes to indledende kvalifikationer i Aalborg Cable Park d. 3. juni og til Rail Line i Copenhagen Cable Park d. 10. juni. Top 3 riders fra de to kvalifikationer sikrer sig dermed en plads til Red Bull Cope’n’waken. De øvrige 6 riders er sidste års vinder Dominik Gührs (DE), Joe Battleday (UK), Szebasztián Szóláth (HUN), Pedro Caldas (BRA) samt de to danske talenter Robin Leonard (vinder af DM 2016, Open Men) og Christopher Rudolph (vinder af DM 2016, Features Only).

TID OG STED

Red Bull Cope’n’waken
Sted: Frederiksholms Kanal, København K Tid: D. 17. juni. kl. 13:00-16:00

Der er gratis adgang til Red Bull Cope’n’waken.

Læs mere om eventet her

Esben Zøllner Copenwaken 2016

Jesper Grønnemark Copenwaken 2016 0469

 

 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...