fbpx

Vælg side

Rasmus DJ med flot 2. plads i Europa Cup.

Denne weekend har Rasmus DJ kørt sin første Slopestyle og Big Air Europa Cup, siden sit styrt i slut marts sidste år (til Europa Cuppen i Pec pod Snezkou – Tjekkiet).

 

Her fortæller Rasmus selv om oplevelsen og det flotte resultat:

Konkurrencen gik overraskende godt og selvom jeg med meget få dages træning på store hop, ikke havde fået mine doubles på plads endnu (Switch double rodeo 10 japan og forlæns double cork 1260 mute), endte jeg på 2. pladsen i konkurrencen. Dagen inden lærte jeg et nyt trick som jeg har ville have med i konkurrence længe – en switch right 1080 tail – så jeg fik for første gang landet det man kalder back-toback switch 10’ere i konkurrence. 

Uden at gå mere i dybden med tekniske detaljer, øver jeg rigtig meget at køre løb med “stil og overskud”, da jeg har fundet ud af at jeg ofte kører bedre og får flere point, når jeg kører lidt under mit max niveau. 

Resultatlisten: https://www.fis-ski.com/DB/general/results.html?sectorcode=FS&raceid=11848

 

Dagen efter kørte jeg Big Air, hvor jeg ikke ramte dagen ligeså godt – i samme felt som dagen før endte jeg som nr. 7 i mit heat og det var kun de 6 bedste fra hver af de to heats som gik videre til finalen. Jeg var lidt skuffet, men alligevel tilfreds, da jeg fik en fin score på 84.33point og ikke satsede hele butikken på at lande et trick som jeg ikke havde 100% klar. 

 

I dag (!) udkommer min nye profilvideo som jeg har lavet i samarbejde med Vitamin Well, hvor jeg netop snakker om den kommende vinter og hvad mine mål er;

Til sidst vil jeg rigtig gerne takke mine sponsorer: FormulaSwiss.com , One Open Sky , Faction , Vitamin Well , Peak Performance , Hestra , Dalbello , Sidas og selvfølgelig Danmarks Skiforbund. 

Rasmus DJ min plan for vinteren:


Rasmus lover at sende os et par opdateringer fra VM, når han er nået derover samt flere flere nyheder fra sæsonen.

 

 

 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...