fbpx

Vælg side

Produktnyheder 2018

Produktnyheder 2018

Skisæsonen er over os, og der er masser af lækre produktnyheder som glæder sig til at ramme pisterne sammen med dig. 

HELLY HANSEN LIFA MERINO 1/2 ZIP

HELLY HANSEN LIFA MERINO

Varm ½-zip undertrøje fra Helly Hansen. 2 i 1-kombination af yderlag i ikke-kradsende merinould og inderlag i blødt LIFA sørger for komfort, svedtransport og masser af varme. Perfekt til både at hold dig tør og samtidig varm i bjergene.

www.hellyhansen.com

Pris: 599 kr.

HELLY HANSEN ICON JACKET

HELLY HANSEN ICON JACKET

Helly Hansens nye innovative ICON skijakke tilbyder et sofistikeret design fyldt med nye teknologier og funktioner. Denne isolerede skijakke har det meget innovative H2 Flow ventilationssystem, hvor udluftningen holder dig tør, varm eller kølig afhængigt af forholdene. Dette sker ved at kanalisere kold luft langs kernen og frigive den gennem luftporte på indersiden af ​​jakken ligesom en effektiv aircondition i en bil.

Helly Hansen Life Pocket, integreret i brystlommen, bevarer dit mobilbatteri længere end en almindelig lomme i den kolde sne. En Helly Tech® Professional 2L layer og Primaloft® isolering for maksimal beskyttelse, åndbarhed og komfort under svære forhold og høj aktivitet. Jakken har et letvægts 4-vejs stretch stof, strækforing med glat skulderstof og uldplader til optimal bevægelse og et sofistikeret udseende. Alle disse teknologier er pakket til at give dig en overlegen atletisk skijakke.

www.hellyhansen.com

Pris: 6999 kr.

 

 

SALOMON X-Race SW

Salomon X Race SKI

Konceptet tog skiverdenen med storm sidste vinter og vandt utallige skitest. Skiinstruktørerne elsker Salomon X-race for dens unikke evne til at reagere præcist og dynamisk på ethvert underlag. Hvis du elsker pisteskiløb, vil du elske X-Race, garanteret skiglæde medfølger.

www.Salomon.com

Pris med bindinger: 6500 kr.

 

SlyTech Flexi Vest Zip

SlyTech Flexi Vest Zip

SlyTech rygskjoldet er så blødt, at det nemt følger ryggens konturer og sidder helt tæt på kroppen, da det er udformet som en vest og er med justeringsmuligheder i siderne. På trods af materialets blødhed og komfort, så giver det samme beskyttelse som de bedste rygskjold på markedet.

www.Trendysport.dk

Pris: 1.600 kr.

 

 

Shred Smartefy Blackout

Shred Smartefy Blackout GOGGLES

Klassisk sort goggle fra Shred med et moderne snit. Shred Smartefy Blackout er med det prisvindende system Shred Wide, der giver dig det bedste udsyn på pisten pga. det meget brede synsfelt! 

Disse skigoggels muliggør lynhurtigt linseskift, og med dens CONTRAST BOOSTING LENS fremhæves kontrasterne på pisten og i sneen, således at du kan se næsten alle detaljerne selv i rigtigt dårligt vejr. 

www.Trendysport.dk

Pris: 1.500 kr.

 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...