fbpx

Vælg side

Produktnyheder 2017/18 nr. 1

Produktnyheder 2017/18 nr. 1

Skisæsonen er så småt begyndt, og der er masser af lækre produktnyheder som glæder sig til at ramme pisterne sammen med dig. Kendetegnede ved den kommende vinter er mørkeblå, brune og grønne nuancer. Skiene er blevet mere all-mountain end big mountain og nu skal vi tracke og filme vores unikke øjeblikke i sneen. 

 Salomon XDR 88 Ti

Salomon XDR88Ti kopi

XDR er Salomons helt nyudviklede topski, der kommer i tre bredder. Salomon har formået, at lave en ski som både kan lave smukke carvingsving og samtidig kontrollere pukler og powder. XDR indfrier alle disse forventninger. FEDT.

https://www.salomon.com/dk/men/alpine-skis

Pris: 6000 kr. inkl. binding

Helly Hansen Elevation Shell Jacket

65589 994 hero

Denne slidstærke skijakke er udviklet og testet af professionelle freeridere for at opfylde de hårdeste krav. Elevation Shell Jacket har vundet et utal af priser for det fundendte design og varmelommen ”Life pocket”, der forlænger batteritiden på din telefon. Kort sagt så giver jakken beskyttelse, komfort og funktionalitet til selv de længste dage på ski.

https://www.hellyhansen.com/en_dk/elevation-shell-jacket-65589

Pris: 5000 kr.

TomTom Adventure

TomTom Adventure

Gør dine udendørs eventyr endnu bedre.
Spor dine udendørs aktiviteter via GPS, f.eks. når du står på ski eller på snowboard. Lifttid bliver registeret, så du stadig får den rigtigt gns. fart og andre data. Nemt med puls
og musik på håndlet. Sammenlignet med andre GPS ure, så er får man virkelig meget hos TomTom.

https://www.tomtom.com/da_dk/sports/multisport-watches/

Pris fra 2000 kr.

 

 

Thank God Summer is Over Wool Beanie

20171021 20171021 103355853 iOS

Danske TGSiO er nu på banen med lækre huer med cashmere uld. Stadig et enkelt look og deres iøjnefaldende Thank God Summer is Over logo. Fås i 3 farver

https://tgsio.com/collections/beanies

Pris: 250 kr.

 

GoPro Hero6 Black

GoPro Hero 6
Det nye GoPro HERO6 er spækket med funktioner. En mere kraftfuld 4K 60 billedbehandling og en mere strømlinet betjening gør det både enkelt og hurtigt at bruge. HERO6 kameraet er vandtæt helt ned til 10 meters dybde, så du kan bevæge dig fra land til vand uden først at skulle påmontere et beskyttende vandtæt etui. Touch-zoom i kombineret med one-button betjening, giver fokus på selv de små detaljer i dine. 
Slo-Mo ødelægger ikke video kvaliteten og kan gemmes i 4K kvalitet med 60fps eller 1080p med utrolige 240 fps.

https://shop.gopro.com/EMEA/cameras/hero6-black/CHDHX-601.html

Pris: 4500 kr.

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...