fbpx

Vælg side

Postkort fra Din Camp Efterår 2014

Postkort fra Din Camp Efterår 2014

Efterårsferien er i gang og Din Camp er i år taget til Hintertux i Østrig. Her er første update.
Af Maya Casier
Eventmanager/Playground Snow ski- og snowboardklub

Det er efterårsferie, det er uge 42 og det er Din Camp tid! Tid til en masse undervisning i freestyle skiing og snowboard. Destinationen er Europas bedste efterårspark, nemlig Hintertux.

Her har vi vores første update fra Din Camp uge 42.

Første dag:

Efter ankomst til Østrig var der lidt tid til at falde til, pakke ud og slappe af i de overdrevet lækre hytter vi har fået.

Om aftenen blev campdeltagerne forkælet med en klassisk østrisk wienerschnitzel mit pommes, hvorefter der blev givet camp info omkring ugens forløb af arrangøren, Maya Casier. Aftenen blev afsluttet med et foredrag omhandlende freestyle skiings historie af selveste Rasmus DJ. Alt i alt var det en fantastisk første dag.

´AFTENSMAD

AFTENSMAD

DJSESSION

DJSESSION

DJSESSION2

DJSESSION2

Anden dag:

Den første dag på ski startede med en fælles opvarmning oppe på Hintertux gletsjeren, hvor der blev squattet igennem. Efterfølgende blev campdeltagerne fordelt på forskellige hold efter niveau og undervisningen fortsatte resten af dagen. Efterårets trænerteam består af Rasmus Dalberg Jørgensen (DJ), Thomas Trads, Johan Duus Terkelsen på ski og Tobias Himmelstrup på snowboard.

MØDE

MDE

Efter undervisningen blev der afholdt Trampolin sessions på de forskellige hold. Målet med trampolintræningen er, at blive bevidst om hvor man befinder sig i luften under tricket, blive mere sikker i sine rotationer og lære nye tricks, som man kan overføre til sneen den efterfølgende dag.

TRAMPOLIN

TRAMPOLIN

TRAMPOLIN2

TRAMPOLIN2

Vi hygger os rigtig meget i Hintertux og vender snart tilbage med flere updates fra efterårets camp.

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...