fbpx

Vælg side

Peak Performance Men´s Heli Vertical jakke og buks.

Peak Performance Men´s Heli Vertical jakke og buks.

Peak Performances designer har haft en mission om at skabe et skisæt som opfylder alle den professionelle freeride-skiløbers behov, og Heli Vertical sættet er  her et meget vellykket resultat. 

Skiers.dk er yderst vilde med resultatet, og man skal lede meget længe for at finde skitøj som matcher Peak Performance Heli Vertical jakke og bukser.

Heli Vertical er lavet i den helt nye Gore Tex 3-lags C-stof, der giver blødere og smidigere materiale, samtidig med det giver unik beskyttelse i både kulde, blæst, regn og sne, men også  i varme og sol er det yderst ventileret. Tøjet er vand- og vindtæt men med stor åndbarhed, og optimeret til de ultimativ freeskiing-funktionaliteter.

Designet giver en afslappede pasform, der giver stor bevægelsesfrihed,  hvilket naturligvis er et must i freeskiing., hvor man både kører hårdt, afslappet, hiker, hopper klipper eller cruiser på pisterne for at komme til liften.

1411 peak active 16 062

For maksimal komfort er Heli Vertical er konstrueret med Body Mapping, en teknik der kortlægger hvor kroppen henholdsvis afgiver varme og har brug for isolation, så man mere nøjagtigt kan vælge forskellig tykkelse af isolering og materialer. Eksempelvis er skuldre og ryg forstærket, så det kan modstå større slid. Sætte er født med Recco Rescue System, der i øjeblikket bliver brugt af 600 rednings-tjenester over hele verden for at hjælpe til med en hurtig placering af lavineofre.

IMG 2017

Heli Vertical har et utal af praktiske og smarte detalje, så som det justerbare BOA-system på hætten, 2-vejs lynlås, walkie-talkie ærmelomme, og sikkerhedsinderlomme til dine værdier.

BOA system

Alt dette gør sættet overlegent, når man skal køre dyb pudder, køre hurtigt på pisterne eller blot vil ligne en million på afterski efter en lang skidag.

IMG 2014

Jakken har ekstra længde, men har stadig en ret fint slank pasform. Bukserne er ikke for store, men passer stadig godt til freeskiing stilen. Samtidig er de udstyret med et ”omvendt” snefang, altså fra buksen og op på maven, hvilket kan forbindes med snefanget i jakke og næsten danne en heldragt.

På trods med fremragende åndbarhed Gore Tex 3-lags membram, er vi forbløffede over slidstyrke, lethed og alsidighed.

Fakta:

  • Membran: Gore-Tex
  • Vandtryk: 28.000mm
  • Åndbarhed: 4,5 RET
  • Vægt: jakke 770 g
  • Lynlåse: vandafvisende
  • Fast hætte med BOA systemet og ”Cohaesive cord stoppers”
  • Ærmelomme kompatibel med walkie-talkier.
  • Ventilation: Under armene og på inderside af lår.
  • Recco-system
  • Snefang i både jakke og buks. Kan knappes sammen.

Alt i alt det ultimative skisæt til  folk som ikke vil gå på kompromis med noget.

Mere info: www.peakperformance.com

IMG 1996

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...