fbpx

Vælg side

Optakt til Freeride DM 2017: Trine DJ

Optakt til Freeride DM 2017: Trine DJ

I næste uge løber Freeride DM 2017 af stablen, og arrangørerne har i år lagt nysne i kakkelovnen forud for en lovende og spændende konkurrence. Som optakt til Freeride DM 2017 har vi spurgt nogle af Danmarks mest erfarne freeriders, om hvad vi kan forvente os af næste uges store freeride-arrangement.


Navn: Trine Dalberg Jørgensen
Alder: 23


Hvad er din bedste placering ved Freeride DM?
”Min bedste placering er en 4. Plads tilbage i 2012.”

Hvordan har du forberedt dig til Freeride DM 2017?
”Jeg er på sæson i St. Anton, hvilket har givet mig end del flere timer på pudderski end parkski for en gangs skyld. Jeg er konkurrencemenneske, og mit mål er at holde mig i en top 5. Efter at have døjet med knæskader hver dag de sidste fem år, er jeg ikke parat til at løbe nogen risiko. Jeg ønsker bare at køre et fedt men sikkert løb fra top til bund.”

Hvad tænker du om det nye DM set-up i Fieberbrunn?
”Det er for fedt med det nye set-up, og jeg glæder mig til at se folks kreativitet på et DM face, som ingen har tidligere erfaringer på. Dertil bliver det sprødt med en meget bredere riders scene, som nu også har plads til snowboardere og juniore. Et lille fladt land som Danmark skal selvfølgelig samle alle interesserede riders til dette fede event. Og så håber jeg bare, at vi har lige så stor opbakning fra publikum som vi plejer. Jeg tror, at det bliver et fantastisk show at overvære i år!”

Hvad skal man som deltager og/eller tilskuer glæde sig allermest til?
”Man skal glæde sig allermest til at opleve det bredeste felt nogensinde af danske freeriders! Alle fyrer den af uanset om det er mænd, kvinder eller juniorer!”

Hvem skal man særligt holde øje med hos herrerne og damerne?
”Malene Madsen og Josefine Lützau kommer til at have kæmpe gavn af deres store konkurrenceerfaring, så de kommer helt sikkert til at vise os nogle badass freeride skills. Personligt glæder jeg mig sindssygt meget til at se, hvilken placering min veninde Julie Terp ender på. Hun har efterhånden flere sæsoner i benene, og hun er, i mine øjne, lidt en joker fra højre som sagtens kan imponere. Hendes drivkraft er bare at have det skide skægt, og det er fedt at se en pige der udvikler sig så hurtigt ved at blive ved og ved og ved og…  

Jeg ser Tobias Petersen og min brormand, Rasmus DJ, som bjergets alfahanner, men det ville ikke undre mig, hvis en af skiinstruktørerne sneg sig ind bland toppen med en teknisk svær linje.”

IMG 3398
(Privat foto) 

IMG 0484
(Privat foto)


På Skiers.dk glæder vi os meget til at følge Trine og de andre riders til Freeride DM. Hold øje med Skiers.dk på Facebook og Instagram for konstante updates!

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...