fbpx

Vælg side

Danmarkspremiere: One&More

Danmarkspremiere: One&More

(Foto: Anders Von Holck)

I morgen har den længe ventet ski- og snowboardfilm ’One&More’ Danmarkspremiere på Jazzhouse i København. Som optakt har SKIERS.DK snakket med den ene af de to hovedbagmænd Anders Von Holck, som ejer filmproduktionsselskabet Be Profund, der står bag filmen.


Hvad kan vi forvente os af Danmarks nye ski- og snowboardfilm One&More?
I kan forvente at tage del i en rejse med nogle af Danmarks bedste freestyle ski og snowboardere. Der er både segmenter med core skiløb i international kaliber og reporterende situationer, hvor man får et lille indblik i en anderledes verden. I modsætning til klassiske skifilm der er inddelt i “rider-parts”, hvor man over 45 minutter ser 10 forskellige riders køre alene, er One&More meget mere crewbaseret og filmen er derfor inddelt i destinationer. Det giver forhåbentlig et mere indlevende billede og gør filmen interessant for et bredere publikum end udelukkende freestyle-skikyndige.

Hvad har været de største udfordringer i forbindelse med produktionen af filmen?
Vi startede med at kæmpe mod tvivlen fra community omkring, om projektet overhovedet kunne lykkedes. Alle var enige om at det manglede, men ingen var rigtig klar på at hoppe med på vognen, og stole på vores egenskaber. Heldigvis var Rasmus Lythcke og Ecart skitours klar på at gamble hvilket er den eneste grund til, at vi har noget at se på Jazzhouse på fredag. 

En anden udfordring var, at vi på lidt stædig vis holdt produktionen nede for at fastholde, at “crewet”, ikke kun blandt riders, men også bag kameraet var en reel del af holdet. Et valg som afspejler en fast autencitet igennem filmen, men som gjorde processen hård. Det er altså de samme to mennesker der har produceret filmen, skaffet sponsorer, planlagt rejser, kørt Europa tyndt, filmet alt, klippet alt og nu også på egen hånd har arrangeret festen fredag. 

a 2
(Foto: Ander Von Holck)

Hvad kommer der til at ske på fredag?
Fredag er forløsningen på mig og Frederik Højgaards drøm. Vi begyndte at ruge på ideén tilbage i Les 2 alp i sommeren 2013 og fredag er en manifestering af vores stædige gåpåmod. Forhåbentlig nyder folk filmen og vi bliver fulde og danser til de lukker kl 02. Der er Djs og bar og det hele så jeg kan kun forestille mig at det bliver fuld hygge. 

Kan vi forvente en ‘Two&More’ til næste år?
Hvis vi skal se Two&More allerede i 17 er der nogle aktører/sponsorer der skal rykke rigtig hurtigt. Det har været en hård og dyr omgang for mig personligt og kommer der en to’er bliver det på lidt andre præmisser. Jeg drømmer om at One&More kan give nogle større spillere lyst til at være en del af fremtiden så vi f.eks. i 2018 kunne se Two&More i et endnu større koncept.


Anders Von Holck har sammen med Frederik Højgaard Larsen planlagt, produceret, filmet og klippet filmen ‘One&More’. Filmen har Danmarkspremiere fredag d. 9. september kl. 20.00 på Jazzhouse i København. Entre: 60 kr. Billetter kan købes i døren. 

Læs om eventet på Facebook lige her

a 17
(Foto: Anders Von Holck)

a 20
(Foto: Anders Von Holck)

Trailer: ‘One&More’

{Vimeo}180006085{/Vimeo}

Anders Von Holck

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...