fbpx

Vælg side

Nyt om Freeride DM 2017

Nyt om Freeride DM 2017

(Foto: Niels Jakob Børre)

Arrangørerne bag Freeride DM er ude med en pressemeddelelse om næste års mesterskaber. De skriver således på Facebook: 


”Kære freeridevenner

Måske har du undret dig over, at der ikke er kommet informationer ud om Freeride DM 2017 – vi vil gerne fortælle hvorfor.
Siden 2016-konkurrencen i marts har vi løbende været i dialog med Tignes omkring konkurrencen i 2017. Henover dette efterår fik vi meldinger fra Tignes om, at deres sikkerhedskrav til os er blevet skærpet. For at vi kan afholde konkurrencen i Tignes, skal der stå en helikopter standby ved konkurrenceområdet i hele det tidsrum, der køres konkurrencer. Ligeledes skal der være en fransk læge tilstede under konkurrencerne. Udgifterne til både helikopter og læge pålægges arrangørerne, altså os.
Vi vil i 2017 køre prækvalifikation søndag, kvalifikation tirsdag og finaler torsdag. Prækvalifikationen vil finde sted på et mindre krævende face og sikre, at alle, der går videre kvalifikationen, mestrer det mere udfordrende face og ikke kommer galt afsted. Efter kvalifikations-tirsdagen i 2016, hvor vi var så uheldige at 2 deltager blandt de første 11 måtte flyves væk med helikopter, er ovenstående ikke urimelige krav fra Tignes.
Vi har siden oktober, prøvet at få oplyst priser fra Tignes på hvad en helikopter og en læge koster at have standby de tre dage vi kører konkurrencer. Det har ikke været muligt for os, at få priserne oplyst fra Tignes på trods af gentagne møder, opkald og e-mails. Vi er også bekendt med, at der er kommet ny ledelse i Tignes, en ledelse, der ikke ønsker at supporte denne type events i samme grad som tidligere.
Vi er klar med koncept og markedsføringen af Freeride DM 2017. Vi har Peak Performance med som ny hovedsponsor og vi har Danski med som aktivt rejsebureau. Men vi har ikke turdet trykke på markedsførings-knappen. De ekstra omkostninger vi er blevet pålagt fra Tignes, vurderer vi ligger mellem 70.000 og 120.000 dkr. Der er tale om så store ubekendte i vores samlede budget, at vi i sidste uge besluttede, at se os om efter en anden destination allerede til uge 12 i 2017.
Til orientering har hollænderne, der afholder en lignende konkurrence i Tignes, de samme udfordringer som os.
Vi håber på jeres forståelse. Vi beder jer afsætte uge 12 i kalenderen og væbne jer med tålmodighed, til vi har nyt om destinationen for Freeride DM 2017.
I ventetiden kan I nyde filmen fra sidste års konkurrenceuge.

Med venlig hilsen
Surf & Ski Danmark 
Kasper, Søren og Palle”


Vi afsætter uge 12, væbner os med tålmodighed og krydser fingre for et fantastisk Freeride DM i 2017.

 

{Vimeo}185281354{/Vimeo}

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...