fbpx

Vælg side

Nyt fra drengene i Mammoth

Nyt fra drengene i Mammoth

Fem danske drenge nyder tilværelsen i solrige Mammoth Mountain i Californien. De har opdateret os på Skiers.dk med én video og nogle ord på hvordan det går ”over there”. 

De fem danske drenge Andreas Secher, Jakob Ebskamp, Simon Storgaard, Jakob Ahlers og Rune Bach er på sæson i Mammoth. Er du i tvivl om hvem de er – så kan du læse vores tidligere artikel med en præsentation af drengene her: http://skiers.dk/nyheder/28-nyheder/633-danske-freestyle-skitalenter-er-landet-i-mammoth

Vi har hevet fat i Jakob Ahlers for at få en status på livet i Mammoth:

– Jakob, først og fremmest hvordan har I det i det Californiske?
Fantastisk! Solen er endelig begyndt at vise sig på himlen her i Mammoth. Så ovenpå mange snestorme først på vinteren får vi nu endelige det rigtige Californiske bluebird-vejr at se. 

– Hvad får I tiden til at gå med når I ikke står på ski?
Vi bor alle sammen i en fælles hytte herovre. Tidligere på sæsonen da snestormene rasede på bjerget, byggede vi et backyard setup bag vores hytte og shreddede på det i stedet. Nu hvor bjerget er åbent hver dag, står den oftest på en kold øl i jacuzzien ovenpå en hård dag på ski.

Skærmbillede 2017 03 11 kl. 13.59.32
Jakob Ebskamp i gang på drengenes eget backyard-setup. 

– Har de kendte parker i Mammoth levet op til jeres forventninger?
På grund af de enorme snemængder de sidste par måneder, har crew’et bag parkerne haft svært ved at få bygget dem færdige og holdt dem ved lige, derfor har de ikke været helt optimale. Men nu hvor vejret er blevet væsentligt bedre er parkerne også ligeledes blevet rigtig gode!

– Har I landet nogen nye tricks?
Der er blevet landet masser af nye tricks. Alle de bedste kan ses i vores filmprojekt som vi arbejder på. Det kommer ud til sommer!

– Husker I også at få festet?
Vi har haft nogle fremragende fester, som bl.a. har inkluderet en masse Beerpong. Simon (Storgaard) mener selv, at han er kongen af denne disciplin!

Skærmbillede 2017 03 11 kl. 14.09.33
Drengenes hytte i Mammoth under én af de mange snestorme først på vinteren. 

– Hvad byder de næste par uger på?
Shred, shred og mere shred! Vejrudsigen for de næste par uger ser rigtig god ud. Det betyder selvfølgelig at vi skal tilbringe en masse tid i parken. Forhåbentlig får vi også filmet en masse.

– Apropos film, har I så noget nyt som I kan vise allerede nu?
Ja selvfølgelig! Vi har netop udgivet part 2 af vores lille filmrække kaldet Partytrain.

Det er one-take, der er fart på og der er garanti for god stil! Se part 2 af Partytrain under her: 

Partytrain pt. 2

{Vimeo}207823559{/Vimeo}

Jakob Ahlers

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...