fbpx

Vælg side

Nul butiksdød i Søborg

Nul butiksdød i Søborg

Samme ekspertise i nye klæder

Kano- og kajakbutikken har fået nye ejere. Den 2. april åbner de dørene op for et endnu bredere sortiment med nye populære brands og allerede velkendte brands. Du kan besøge Kano- og kajakbutikken hjemmesiden her: www.kajak.dk

 

Den nye ejer – Bjørn Elmsted

Bjørn har arbejdet inden for detailbranchen siden 2002 og arbejdet for brands som Armada, Mons Royale, Sweet Protection og Oakley. Bjrøn har altid været en yderst passioneret outdoor person inden for skiløb, kajak, kite, både som privat og på instruktørniveau. Bjørn ser frem til nu at have ansvaret for at drive Danmarks lækreste kajakbutik til nye højder.

Deres vision er at være Danmarks førende kano- og skibutik, der gennem professionel ekspertise kan vejlede og inspirere vores kunder til deres næste eventyr. “Vi vil tilbyde vores kunder noget, som online-handel ikke kan. Det vil vi imødekomme blandt andet ved den personlige dialog og følelsen af at gå på opdagelse i butikken og have føling med produkterne.”

Kano- og Kajakbutikken lover, at kunderne godt kan glæde sig

De skyder sæsonen igang og fejrer genåbningen af kajakbutikken med masser af gode tilbud på deres store udvalg i kvalitetskajakker, kanoer, tilbehør og udstyr.  Åbningseventet finder sted fra d. 2 april kl. 10 til 5. april kl. 14. Kig forbi butikken og få en snak med Bjørn om alle åbningstilbuddene og bliv inspireret til dit næste eventyr. For de kajakinteresserede kan man følge eventet på Facebook her: Giga sæsonstartsfest hos Kano- og kajakbutikken.

mange muligheder

Kano- og kajakbutikken tilbyder et stort og bredt udvalg af kanoer og kajakker. Uanset hvad dit næste eventyr byder på, leverer de det udstyr du skal bruge, for at blive helt klar.

Kajakker

– Havkajakker

– Fiskekajakker

– Foldekajakker

– Kapkajakker

– Polokajakker

Kanoer

– Turkano

– Kapkano

– Kappadler

– Alt i kanoudstyr

– og meget, meget mere


Kig forbi butikken og se deres brede udvalg

Fysisk salg vokser

Specialbutikker ser en tendens til, at kunderne oftere kommer ind i butikken for at få inspiration og vejledning til deres næste køb af kajakker eller kanoer.  Det hænger ofte sammen med at kajakker og kanoer er overvejelseskøb, hvor markedet bliver grundigt undersøgt. Onlinemulighederne er mange men ekspertisen og vejledningen er begrænset. Her kan Kano- og kajakbutikken bidrage med ekspertudtalelser og anbefalinger. Deres personale er alle passionerede outdoor-mennesker, der har mange års erfaring på havet og står klar til at vejlede dig til dine næste køb.

Bjørn udtaler til udviklingen: “Som specialbutik inden for kano- og kajaksalg er vi utrolig glade for at se denne udvikling. Vi kan se, at vores kunder i højere grad opsøger os end før og med vores ekspetise kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for kunden.”

Samme sted som før

Mindre end 10 minutter fra indre by i København og mellem to af de mest travle motorveje nord for København, finder du Kano-og Kajakbutikken med nem adgang til butikkens parkeringsplads.

Velkommen og på gensyn i Danmarks største kano- og kajakbutik

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...