fbpx

Vælg side

Natural Ice – Ny dansk skifilm du skal se NU

Natural Ice – Ny dansk skifilm du skal se NU

De 5 danske drenge, som vi her på Skiers fulgte sidste vinter, offentliggører nu materiale fra deres sæson i Mammoth i Californien. Resultatet er blevet en 17 minutter lang skifilm med god stemning og fremragende skiløb. Tag godt imod Natural Ice!

De 5 drenge bag skifilmen Natural Ice er de danske freestyle skitalenter: Andreas Secher, Simon Storgaard, Jakob Ahlers, Rune Bach og Jakob Ebskamp. Du kan læse mere om dem og deres sæson i vores artikel fra februar her: http://skiers.dk/nyheder/28-nyheder/633-danske-freestyle-skitalenter-er-landet-i-mammoth

Hele sommeren har de brugt på at samle de timevis af optagelser fra deres sæsonen, og få det klippet sammen til en færdig film. I lørdags var de sidste klip sat sammen, og drengene stod stolte og præsenterede den til en forpremiere på Oure Højskole. Udover præmieren på filmen bød dagen også på en session på Oures nye kunstigre skibakke. (Lur mig om der ikke kommer lidt billeder og video fra det snarrest her på Skiers.dk). Efter forpræmieren fangede vi en af drengene, Jakob Ebskamp, til en kort snak om filmen.

simon wall ride
Jakob Ebskamp på en af Mammoths legendariske wallrides.

Hej Jakob! Først og fremmest – Hvor meget tid har I brugt på den her skifilm?

Vi har filmet til filmen hele sæsonen, så omkring 4-5 måneder alt efter hvor længe folk var i Mammoth. Vi er selvfølgelig engang imellem blevet afbrudt af dårligt vejr, tømmermænd og world cups, der gjorde at parken ikke fungerede. Vi har ikke haft en fast idé fra starten, om hvordan projektet skulle ende med at blive, men vi er meget godt tilfredse med resultatet.

Hvorfor har I lavet ski-filmen Natural ICE?

Lige fra starten af vores tur, havde vi besluttet os for at filme en masse fede tricks og lave et stort fælles projekt. Vi er alle gode venner, så det gav kun god mening at samarbejde om noget, vi kunne vise frem til det danske ski-miljø. Vi lavede filmen, for at komme med et bud på en dansk skifilm, i stedet for bare at lave en masse halvdårlige edits. Forhåbentlig kan den danske skifilm lave comeback, og atter blive en fast tradition i det danske ski og snowboard miljø. 

bc bois på toppen
På toppen af Mammoth

Hvilken fornemmelse håber I, at folk sidder tilbage med når de har set filmen?

Efter alle gode skifilm skulle man gerne sidde tilbage med den fornemmelse, at man selv har mega meget lyst til at stå på ski. Udover det, skulle man gerne få følelsen af Cali-vibes og gode venner, der smider ned, uden at det bliver for alvorligt. Filmen er et godt eksempel på, at man som dansker godt kan stå på ski hele vinteren, og samtidig ikke være alt for dårlig til det.

Kommer der flere film fra jeres crew i den kommende sæson?

Der kommer umiddelbart ikke nogen samlet film som denne fra crewet, da vi har lidt forskellige planer, og ingen bosætter sig ligeså lang tid ét sted. Vi kommer til gengæld stadig til at shredde sammen en hel del over vinteren, og der kommer helt sikkert noget fedt footage ud. Jeg har selv planer om at producere en webserie med flere afsnit over hele vinteren, og der kommer alle drengene selvfølgelig til at være med og give den gas. På trods af at der højst sandsynligt ikke kommer noget tilsvarende fra os den kommende vinter, kommer det danske ski-miljø helt sikkert til at høre meget fra alle drengene i fremtiden.

SE NATURAL ICE LIGE HER: 

{Vimeo}245959446{/Vimeo}

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...