fbpx

Vælg side

Lenz varmesokker

Lenz varmesokker er en teknologisk revolution, der bringer skisokker ind i det 21. århundrede, i hvert fald for os med kolde fødder.

Med kombinationen af merinould, polyester, varmeelementer, energien fra et Litiumbatteri og en Bluetooth-forbindelse har Lenz skabt en utrolig velbygget sok, som holder dine fødder varme i op til 14 timer ad gangen

Lenz varmesokker er det bedste der er sket for mit skiløb siden jeg fik mine nye Salomon LAB skistøvler og Salomon Pro S-race skiJ

Lenz Heated Socks er performance sokker, der kan bruges til alle dine udendørs aktiviteter, og de er geniale når det er koldt og vinter. Skiers.dk bruger dem selvfølgelig til skiløb, men cykling, løb, jagt, fiskeri og alt andet du laver udendørs, så kan Lenz håndtere det. Litiumbatterierne sender varme gennem hele sokken og holder fødderne varme i flere timer ad gangen, og med den laveste indstilling varer batterierne op til 14 timer pr. opladning.

Lenz Heat Socks 3.0 lithium rcB 1200

Da vi testede sokkerne, så brugte vi dem også, hvor vi kun tændte for varmen, når fødder begynder at føles kolde til de blev varme, og så slukkede vi for varmen igen. Bruges de på denne måde, så er der strøm til flere dages skiløb eller en længere skitouring-tur.

Merinoulden gør strømperne åndbare og fugten transporteres væk, hvilket gør at fødderne ikke sveder så meget.

Dette holder dine fødder på et ideelt niveau af varme og fjerner fugt – faktisk kan merinofibre absorbere og opretholde op til 30% af deres egen vægt og stadig føles tørre ved berøring.

Derudover har merinould egenskaberne, at de er lugtresistente og hurtigtørrende.

Varmesokker

Sammenlignet med andre sokker, så føles Lenz i både kvalitet og tykkelse som andre high-end uldsokker, hvilket er fantastisk nu hvor de har indbygget gulvvarme.

Varmfunktionen i Lenz sokkerne føles helt naturlig – varmen spredes jævnt og naturligt gennem fødderne. Det føles ikke engang som om du har en opvarmet sok på, dine fødder har det bare lunt og dejligt.

Lenz Bluetooth App

Selvom sokkerne kan styres manuelt på batteriet, så har Lenz, lavet en fantastisk app ”LENZHeatApp”, som kan bruges til at styre varmeindstillingerne via Bluetooth. Denne app er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere, og den fungerer helt perfekt. Eneste lille minus er at der både er en gratis og en købe-version til 39 kr., hvor den betalte er klart lækreste.

Lenz Varmesokker3

Sokkerne vaskes nemt ved 30 grader uldprogram og hænges til tørre bagefter. Det anbefales ikke, at de tørretumblers, da varmeelementer kan tage skade.

Batterierne holder som sagt op til 14 timer på det laveste niveau, og de er nemt opladt natten over. Så er du skiløber, og oplever du kolde tæer, så er disse varmesokker et must have. Det er helt fantastisk at kunne drøne ned af pisterne eller i urørt powder i -15 grader og så have dejligt varme tæer.

Se mere på www.surfline.dk

Og Anders fra Skiers.dk er ikke den eneste som er vild med varmesokker

 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...