fbpx

Vælg side

TEST: Lenz varmehandsker

TEST: Lenz varmehandsker

Lenz varmehandsker er en teknologisk revolution, der bringer ski-handsker ind i det 21. århundrede, i hvert fald for os med kolde fingre

Hvem har brug for el varme i handsker, veste, sokker eller såler?
Vi har rigtig mange besøgende der bare er trætte af at fryse. Det kan være skiløberen der døjer med dårligt blodomløb til fingrene. Det kan være fiskeren der står i waders i meget koldt vand i mange timer. Det kan være hundelufteren med en sygdom der giver ekstrem kulde følsomhed. Det kan være tømreren der står på et tag en hel december. Det kan også bare være dig der er træt af at fryse. Varme i handsker, veste, sokker eller såler virker – og vi har endnu ikke haft en besøgende der fortsat fryser efter investering i disse smarte produkter. Batteri tider kan variere efter vejret, det er helt normalt – bare se på hvordan din telefon opfører sig i kulde. Men disse produkter er hårdføre og kan sagtens holde batteri til det der svarer til en hel skidag / arbejdsdag.

 

 

Da vi testede handskerne, så brugte vi dem også, hvor vi kun tændte for varmen, når hænderne begynder at føles kolde til de blev varme, og så slukkede vi for varmen igen. Bruges de på denne måde, så er der strøm til flere dages skiløb eller en længere skitouring-tur.

Handskerne er yderst åndbare og dette gør at fugten transporteres væk, så hænderne ikke sveder så meget.

Dette holder dine hænder på et ideelt niveau af varme og fjerner fugt.

 

 

Ydermere har Lenz også en hel del andre produkter, som kan bruges til opvarmning af diverse sportsudstyr. I og med at Lenz b.la. er de verdensførende inde for udvikling af el-opvarmningsprodukter, kan man med god samvittighed tjekke resten af deres udstyr ud og føle sig sikker på, at det man beslutter sig for at købe er up-to date samt pengene værd.

Ønsker du at bestille handskerne eller se andre lækre Lenz produkter kan vi anbefale dig at tage et kig på: www.surfline.dk

 

 

 

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...